تازه‌های موسیقی در بازار

تازه‌های موسیقی در بازار

به گزارش پایگاه خبری گلونی مجوز ١٠٣  آلبوم،  در گونه های مختلف موسیقی طی ماه های آبان و آذر ١٣٩۴ صادر شده است.

از این تعداد ۴٠ مجوز به موسیقی پاپ و ٣٧مجوز  به موسیقی سنتی و ١۴ مجوز به  موسیقی کلاسیک و ١٢مجوز دیگر به گونه های دیگر موسیقی مانند موسیقی کودک، تلفیقی، مقامی و محلی و حماسی اختصاص دارد.

این آلبوم ها  بنا به تقاضای  ۵۴ موسسه و شرکت تهیه و تولید آثار صوتی، طی دو ماه از سوی شوراهای فنی شعر و موسیقی واحد نظارت و ارزشیابی دفتر موسیقی، مورد بررسی و کارشناسی  قرار گرفته و مجوز آنها صادر گردیده است.

تازه‌های موسیقی در بازار

در بین ١٠٣ مجوزی که برای این آلبوم ها صادر شده است، اسامی بسیاری از هنرمندان شاخص گونه های مختلف موسیقی کشور همچون:

صادق آهنگران، با آلبوم «ما مرد نبردیم» در بخش موسیقی حماسی، همایون شجریان با آلبوم «خداوندان اسرار» و سالار عقیلی با آلبوم «قصه باران» دربخش موسیقی سنتی،  محسن شریفیان با آلبوم «جانان» در بخش موسیقی محلی، گروه چارتار با آلبوم  «جاده می‌رقصد»، محسن یگانه با آلبوم «نگاه من»،  شهرام شکوهی با آلبوم «تا نفس هست»، رضا صادقی با آلبوم «فقط گوش کن» و مهدی مدرس با آلبوم «شب خیالی» در بخش موسیقی پاپ به چشم می خورند.همچنین  آلبوم «صدای تهرون قدیم» اثر هنرمند فقید مرحوم مرتضی احمدی مجوز انتشار دریافت داشته است.

کنسرت

به یک اجرای زنده (معمولاً موسیقی) در مقابل عده‌ای تماشاگر گفته می‌شود. اجرای یک کنسرت می‌تواند به وسیله یک گروه، مانند یک ارکستر انجام گیرد.

کنسرت‌ها از دسته رسانه‌های حضوری هستند و از نظر تأثیرگذاری در مباحث پیام رسانی و تبلیغات در رده بالایی از توجهات قرار دارند.

کنسرت‌ها همانند همایش‌ها و کنگره‌ها از جمله گردهمایی‌های هدفدار محسوب می‌گردند که بخش مهمی از هدف آن‌ها ایجاد شادی در مخاطبان است.

میزان تأثیرگذاری این رسانه به دلیل آنکه روحیه مخاطبان آن در سطح بالایی قرار دارد و همگی آنها در شادی و نشاط هستند، پیام‌ها به سرعت و با دقت توسط ایشان جذب می‌گردد.

گروه موسیقی

(انگلیسی: Musical ensemble) که گروه موزیکال هم گفته می‌شود، گروهی است با نامی مشخص از افراد که ساز می‌نوازند یا هم‌خوانی می‌کنند.

نوع گروه به تعداد نوازندگان، نوع ساز و نوع موسیقی بستگی دارد. برخی از گروه‌های موسیقی منحصراً از ساز استفاده می‌کنند مانند چهارنوازی جاز و ارکستر و برخی دیگر، فقط از خواننده تشکیل شده‌اند مانند گروه کر.

در موسیقی پاپ و موسیقی کلاسیک، هم از ساز و هم از خواننده استفاده می‌شود. در موسیقی کلاسیک، در سه‌نوازی یا چهارنوازی، اصوات موسیقایی یک ساز را با چند خانواده سازی، درهم می‌آمیزند (مانند پیانو، سازهای زهی و سازهای بادی). گاهی نیز تنها از یک خانواده سازی بهره می‌برند (مانند کوارتت زهی یا پنج‌نوازی بادی).

برخی گروه‌ها مانند ارکستر از خانواده‌های سازی متنوع و گسترده‌ای بهره می‌برند. برای مثال از بخش سازهای بادی، سازهای بادی برنجی، سازهای بادی چوبی و سازهای کوبه‌ای استفاده می‌کنند.

پایان پیام

کد خبر : 10554 ساعت خبر : 1:53 ب.ظ

لینک کوتاه مطلب : https://golvani.ir/?p=10554
اشتراک در نظرات
اطلاع از
0 Comments
Inline Feedbacks
نمایش تمام نظرات