اخبار را به سبک گلونی بخوانید ...

عسل‌شناسی در یک دقیقه

پایگاه خبری گُلوَنی، نیما اکبری: برای هر کس عسل مفهوم خاصی دارد، اما برای من ابتدا هیچ مفهوم خاصی نداشت. چون گران بود و عسل کوپنی نمی‌دادند. اولین‌بار که عسل را دیدم با پسر دایی‌ام بود، که چند لحظه بیشتر طول نکشید و با ضرب‌المثل شتر دیدی ندیدی من را بدرقه کردند. تا اینجا من فهمیده بودم عسل با گرانی و شتر به هم مربوط هستند. بعد که درباره ی میز عسلی شنیدم با خودم گفتم حتما این میز یا خیلی گران است یا مثلا از استخوان پای شتر درست شده. ولی با توضیحات پری خانم که از همه چیز سر در می آورد فهمیدم همان میزی را می‌گوید که ۱۲ ماه سال روی آن نخودچی می‌گذارد.

همه چیز پیچیده‌تر می‌شد و عسل به چیزهای بی ربطی مربوط بود. وقتی در مراسم عقد کنان پسر پری خانم انگشت کوچک عروس و داماد را آغشته به عسل دیدم، با خودم گفتم حتما داماد به خاطر مشکلات گرانی و بیکاری چشم به جیب مبارک پدرزن دوخته است تا بتواند خرج اَتِینا کند و عروس هم مغز شتر خورده است که زن همچین آدمی می شود و پدر و مادر عروس و داماد هم آن ها را فرستاده بودند دنبال نخودچی سیاه تا خودشان بروند گوشه ی خانه ی سالمندانی، جایی، پِی عشق و حال خودشان.
انگشت عسلی عروس و داماد که تا خِرتلاق توی دهن همدیگر رفت،همه چیز مبارک شد. و این یعنی عسل با خرتلاق و مبارکی هم یک ربط‌هایی داشت.

تحقیقات من درباره عسل از ماه عسل، تخم مرغ عسلی، عسلویه، عسل بانو، عسل گیسو، عسل چشم و دیگر عسلیجات هم عبور کرد و حالا من یک کارشناس عسلی شده‌ام.

پایان پیام

 

لینک کوتاه: https://golvani.ir/?p=48916

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.