مومیایی کردن برخی مسئولان دولت الزامی است

اما مومیایی کردن زندگان به صورت موقت چه مزیتی دارد؟ آن هم وقتی سه میلیون تومان بیشتر هزینه ندارد. با توجه به شرایط فعلی، اعضای بسیاری از خانواده‌ها می‌توانند به صورت شیفتی زندگی کنند.

پایگاه خبری گلونی، معین بادپا: مدیرکل پزشکی قانونی گفته است که ماهانه ده نفر فقط در تهران مومیامی می‌شوند. بنابراین هر سه روز یک مومیایی در تهران صورت می‌گیرد.

درست است که بیشتر آنها با هدف خروج از کشور انجام می‌شود، اما  حال که چنین ظرفیتی در کشور وجود دارد، چرا آنطور که باید استفاده نشود؟

به عبارت دیگر مشکل اساسی این است که این مومیایی فقط برای مردگان و اجساد صورت می‌گیرد. آن هم زمانی که آب بدن جسد به طور کامل خشک شود.

مسئولان و دانشمندان اگر بتوانند راه‌هایی برای مومیایی کردن زندگان پیدا کنند حتما طرفدار بیشتری خواهد داشت. البته برخی می‌توانند از کودکانی که می‌شناسند درخواست کنند تا در آشپزخانه زیرزمین خود آزمایشات را انجام دهند تا زودتر به نتیجه برسیم.

اما مومیایی کردن زندگان به صورت موقت چه مزیتی دارد؟ آن هم وقتی سه میلیون تومان بیشتر هزینه ندارد. با توجه به شرایط فعلی، اعضای بسیاری از خانواده‌ها می‌توانند به صورت شیفتی زندگی کنند.

مومیایی کردن

بگذارید چند نمونه را جزئی‌تر مطرح کنیم.

یک. مومیایی خردسالان: با این کار مدتی خانواده ها می‌توانند به جای دویدن برای خرید پوشک و شیر خشک وقتشان را جای دیگری صرف کنند و با این شیوه شاید پس‌انداز هم کردند.

دو. مومیایی کردن دانش آموزان: با توجه به کمبود کاغذ می‌توان تعدادی از جمعیت دانش آموزی را  مومیایی کرد تا وقتی مشکل حل شد، آنها به ادامه تحصیل بپردازند.

سه. مومیایی کردن شهرداران: با توجه به آنکه هنوز برخی از شهرداران اصرار دارند تا هر طور شده به دلیل سن خود از قانون بازنشستگی معاف شوند، می‌توان این شهرداران را مومیامی کرد.

با این شیوه هم آنها در سمت خود باقی می‌مانند، هم یک مدیر جوان‌تر می‌تواند به سر کار برود. حتی شده فرزند یکی از مسوولان.

چهار. برخی از مسئولان را می‌توان با این شیوه مومیایی کرد تا شاید کارهای مملکت بیشتر پیش برود.

پایان پیام

کد خبر : 100081 ساعت خبر : 11:57 ب.ظ

لینک کوتاه مطلب : https://golvani.ir/?p=100081
اشتراک در نظرات
اطلاع از
0 Comments
Inline Feedbacks
نمایش تمام نظرات