۱۴٫۵ میلیارد برای تکمیل زیرساخت‌های گردشگری چهارمحال‌وبختیاری

به گزارش پایگاه خبری گلونی بخ نفل از ایرنا ، بهمن عسگری سوادجانی روز یکشنبه گفت: این میزان اعتبار در حوزه زیرساخت های عمرانی بخش گردشگری استان هزینه می شود.

وی ادامه داد: کمبود زیرساخت های گردشگری و خدمات بین راهی از قبیل نمازخانه و سرویس های بهداشتی یکی از مشکلات این بخش است که در دستور کار قرار گرفته است.

عسگری سوادجانی افزود: توسعه زیرساخت های گردشگری حاشیه زاینده رود، آبشار شیخ علیخان، امامزاده شیخ شبان، پیرغار، امامزاده دستگرد، امامزاده چلیچه، منطقه نمونه دیمه و منطقه نمونه بازفت از اقدام های عمرانی بخش گردشگری در استان است.

وی اظهار کرد: احداث نمازخانه و سرویس بهداشتی بین راهی بروجن، تعمیر و ساماندهی سرویس های بهداشتی در چشمه مولای آلیکوه و آورگان، جونقان،سودجان ،مسیر کوهرنگ – گاوخونی، راه اندازی بازارچه صنایع دستی استان و ساماندهی و محوطه سازی محوطه گردشگری چشمه قلعه فارسان از برنامه های توسعه زیرساخت های گردشگری استان است.

۴۵۸ منطقه گردشگری در چهارمحال و بختیاری وجود دارد که از این تعداد ۱۰۹ منطقه گردشگری طبیعی، ۳۲۵ جاذبه تاریخی و فرهنگی و ۲۴ نقطه انسان ساخت اس

پایان پیام

در مورد گردشگری

واژه توریسم از واژه تور (tour) به معنای گشتن اخذ شده که ریشه در واژه لاتین turns به معنای دور زدن، رفت و برگشت بین مبدأ و مقصد و چرخش دارد که از طریق زبان‌های فرانسه و انگلیسی به فارسی راه یافته‌است. برابر فارسی آن گردشگری است.

افراد ثروتمند معمولاً به اقصی نقاط جهان سفر می‌کنند تا شاهکارهای هنری را ببینند، زبان‌های جدید بیاموزند، با فرهنگ‌های جدید آشنا شوند یا با غذاهای دیگر کشورها آشنا شوند.

اصطلاحات «توریسم» و «توریست» اولین بار در سال ۱۹۳۷ توسط جامعه ملل مورد استفاده قرار گرفتند. گردشگری به سفر به خارج از کشور و با مدت زمان بیش از ۲۴ ساعت اطلاق می‌شود.

درسال ۱۹۵۰ جهان تنها حدود ۲۵ میلیون توریست را به خود دیده بود اما در سال ۲۰۰۷ این آمار به ۸۲۵ میلیون نفر در سال رسید و در سال ۲۰۱۷ در مجموع ۱ میلیارد ۳۲۳ میلیون نفر توریست برای بازدید از مقاصد تاریخی، طبیعی و گردشی سایر کشورها خاک کشور خود را ترک کردند و پیش‌بینی می‌شود تا سال ۲۰۳۰ جهان بیش از ۱٫۸ میلیارد گردشگر داشته باشد که این نشان از چشم‌انداز بسیار روشن این صنعت در جهان دارد. صنعت گردشگری در چهارپنجم کشورهای جهان، یعنی در بیش از ۱۵۰ کشور، یکی از ۵ منبع اصلی کسب ارز خارجی است و در بیش از ۸۰ کشور، رتبه اول را به خود اختصاص میدهد. در این میان کشورهای در حال توسعه نیز از مزایای این صنعت بی‌نصیب نمانده اند، چنان‌که در اکثریت قاطع کشورهای در حال توسعه به جز برخی کشورها همچون ایران، گردشگری یکی از منابع اصلی درآمد و در یکسوم کشورهای فقیر عمده‌ترین منبع درآمد بوده‌است. توسعه صنعت گردشگری برای کشورهای درحال توسعه که با معضلاتی چون نرخ بالای بیکاری، چهره بین‌المللی مخدوش، محدودیت منابع ارزی و اقتصاد تک محصولی عمدتاً نفتی مواجهند، از اهمیت فراوانی برخوردار است

کد خبر : 2038 ساعت خبر : 11:07 ق.ظ

لینک کوتاه مطلب : https://golvani.ir/?p=2038
اشتراک در نظرات
اطلاع از
0 Comments
Inline Feedbacks
نمایش تمام نظرات