توضیح بنیاد رودکی درباره استعفای علی رهبری

بنیاد رودکی درباره مسائل پیش آمده در ارکستر سمفونیک تهران برخود می‌داند که توضیحاتی را عنوان نماید.

به گزارش پایگاه خبری گلونی، با توجه به فرمایشات، مصاحبه و گفتگوهای جناب آقای رهبری و اعتراضات ایشان به مباحث حقوقی، مالی و اداری در ارکستر سمفونیک تهران به مدیریت بنیاد رودکی، این مجموعه لازم می‌داند نکاتی را در جهت تنویر افکارعمومی اعلام نماید.

صرف‌نظر از توهین‌ها و ارزش‌یابی کیفی رهبری آقای رهبری و با قدردانی از زحمات همکاران و نوازندگان، خوانندگان و اعضاء و رهبران بزرگوار و هنرمندان ارکسترها مواردی است که به شرح ذیل بیان می‌گردد:

۱- فعالیت‌های بنیاد رودکی در برنامه‌های موسیقایی، ارکسترها و ارکستر سمفونیک خلاصه نمی‌شود، در سال ٩۴ بنیاد رودکی در بیش از ۵٠٠ برنامه موسیقایی، تأتر و هنرهای تجسمی حضور فعال اجرایی، مطالعاتی و پژوهشی داشته است.

۲- از ابتدای سال ٩۴ بیش از ٣٠٠ نوازنده به ارکسترها وارد و بنا به دلایل مختلف خارج شده‌اند و تقریباً ١۴٠ نفر نوازنده و خواننده به همراه گروه کر تا پایان آذر ماه ٩۴ تثبیت شدند که ناچار به ثبت ورود و تسویه حساب در موقع خروج آنها بوده‌ایم.

۳- مقررات استخدامی و آیین‌نامه‌های بنیاد و قوانین و مقررات بالادستی لازم‌الاجرا برای همه مؤسسات سازمان‌ها و شرکت‌های قانونی است که از مهم‌ترین آنها قوانین کار و تأمین اجتماعی است.

۴- از آنجا که قبل از این سازمانی برای ارکسترها وجود نداشته است که بتوان از الگوی انطباقی آن با قوانین استفاده نمود بنیاد رودکی نسبت به طراحی با اخذ مجوز از مراجع حقوقی و نیازهای ارکسترها به تدوین آیین‌نامه‌ها، قوانین و مقررات واقع‌بینانه مشغول و خوشبختانه به موفقیت های قابل قبولی به ادعای کارشناسان کار و تأمین اجتماعی دست یافته است.

۵- یکی از مأموریت‌های بنیاد رودکی ارائه الگوی مناسب منطبق با قوانین و با حساسیت لازم همکاری با گروه‌های هنری بوده است که می‌توان ادعا نمود گروه‌های کوچک و بزرگی که تمایل به تأسیس ارکستر دارند بدون دغدغه عدم رعایت موازین حقوقی و قانونی می‌توانند از آن بهره ببرند.

۶- بنا بر آنچه که در بند ١ گفته شد تا اواخر آذر ماه بدلیل عدم تثبیت نوازندگان در ارکسترها و باالطبع عدم دسترسی به مدارک کلیه آنها نام‌نویسی‌های بیمه با تأخیر انجام و عدم نام‌نویسی به موقع در مهلت قانونی در بعضی ماه‌ها پرداخت برخی دستمزدها را به ماه بعد موکول می‌کرد ازطرفی با مشکلاتی نظیر عدم امکان بکارگیری بعضی از نوازندگان ماهر که به موجب قانون بکارگیری آنها ممنوع و یا نیازمند اخذ مجوز از مراجع قانونی است، مانند مشمولان وظیفه عمومی، کارکنان رسمی و قرادادی دولت و… روبرو بوده‌ایم و با پیگیری‌های مستمر که بعضاً بیش از ۴ ماه به طول انجامید موفق به اخذ مجوزهای لازم شده‌ایم.

۷- یکی دیگر از موارد مطروحه عدم دریافت حقوق کامل ماهیانه نوازندگان بوده که به نظر می‌آید سوتفاهم از تعاریف قانونی کار موجب این ابهام شده چرا که حقوق کامل بنا به حضور کامل قابل پرداخت است. نوازندگان و رهبرانی که این فرصت را دارند در مدت قرارداد به اجرای برنامه ها، کلاس‌های آموزشی خصوصی خود در خارج از بنیاد مبادرت و بابت آنها از منابع دیگری دستمزد دریافت می‌کنند طبیعتاً انتظار نیست که دستمزد ایام عدم حضور در محل کار تعریف شده را مطالبه نمایند.

مجموعه بنیاد رودکی در پایان اعلام می‌دارد ادعایی مبنی بر بی‌نقص بودن آنچه انجام داده ندارد و بدور از جنجال‌های رسانه‌ای با آغوش باز آماده پذیرش نظرات مستدل کارشناسی حقوقی و قانونی است و دست کسانی را که برای اصلاح روش‌ها پیشنهادی ارائه دهند به گرمی می‌فشارد.

پایان پیام

کد خبر : 14375 ساعت خبر : 1:18 ب.ظ

لینک کوتاه مطلب : https://golvani.ir/?p=14375
اشتراک در نظرات
اطلاع از
0 Comments
چیدمان
اولین نظرات آخرین نظرات
Inline Feedbacks
نمایش تمام نظرات