انتشار آیین‌نامه حمایت از حضور بین‌المللی آثار سینمایی

آیین‌نامه و دستورالعمل اجرایی حمایت از حضور بین‌المللی محصولات و آثار سینمایی ایران توسط موسسه رسانه‌های تصویری تهیه، تدوین و منتشر شد.

به گزارش پایگاه خبری گلونی، آیین‌نامه به منظور اعتلا و گسترش بهره‌مندی از ظرفیت‌ها و توانمندی‌های سینمای ملی با افزایش تولیدات در تراز جمهوری اسلامی منطبق بر استانداردهای جهانی و حضور بیشتر و موثر‌تر در ویترین تولیدات فرهنگی جهانی تدوین شد.

آیین‌نامهٔ حاضر جهت حمایت از افزایش و بهبود کیفی آثار سینمایی حاضر در عرصه بین‌الملل و حضور موثر‌تر در جشنواره‌های جهانی فیلم، تسهیل عرضه آثار سینمایی ایران در مجامع فرهنگی، هنری و بازارهای جهانی فیلم، سینما و تلویزیون، ارتقاء سطح کیفی و دانش حرفه‌ای سینماگران ایرانی و تشویق به برقراری ارتباط موثر و بهتر با همتایان و همکاران خود در دیگر کشور‌ها به منظور آشنایی با استانداردهای روزآمد در جهان، افزایش تولید آثار مشترک با دیگر کشور‌ها، تدوین و اجرا می‌شود.

فایل PDF آیین‌نامه و دستورالعمل اجرایی حمایت از حضور بین‌المللی محصولات و آثار سینمایی ایران را از اینجا دانلود کنید.

 پایان پیام

آیین‌نامه

آیین‌نامه به مقرراتی گفته می‌شود که توسط مقامات صلاحیت‌دار (مانند وزیر و شهردار) وضع و در معرض اجرا قرار می‌گیرند. خواه هدف آن تسهیل اجرا و تشریح قانونی از قوانین موضوعه باشد؛ خواه در مواردی باشد که اساساً قانونی وضع نشده‌است، که به آن نظام‌نامه هم گفته می‌شود.

آیین‌نامه در جایی که مخالف یا مغایر با قانون است، تاب مقاومت در برابر قانون را ندارد. تفاوت اساسی قانون و آیین‌نامه در مراجع تصویب‌کنندهٔ آن‌ها است؛ به طوری‌که قانون از مجاری مجالس تنقیح و تصویب می‌گردد، ولی آیین‌نامه توسط سازمان‌های دولتی مصوب می‌گردد؛ ضمن این‌که ابطال آیین‌نامه‌های مغایر با قانون با دیوان عدالت اداری است.

همچنین مجموعه مقرراتی را که توسط هیئت وزیران یا یکی از آنها برای اجرای قوانین مصوب مجلس یا انجام امور مستقل ایجاد می‌گردد، آیین‌نامه می‌گویند. به‌طور کلی قوانین در سلسله مراتب طولی به این ترتیب قرار می‌گیرند: قانون اساسی قوانین عادی (قوانین مصوب مجلس)، آیین‌نامه‌ها و نظام‌نامه‌ها. فایده تقسیم‌بندی مزبور در لزوم تبعیت هر قانون از قانون بالاتر می‌باشد؛ بنابراین آیین‌نامه‌ها نباید مخالف قانون (اعم از اساسی و عادی) باشند. به موجب اصل ۱۳۸ قانون اساسی: اصل ۱۳۸ – علاوه بر مواردی که هیئت وزیران یا وزیری مأمور تدوین آیین‌نامه‌های اجرایی قوانین می‌شود، هیئت وزیران حق دارد برای انجام وظایف اداری و تأمین اجرای قوانین و تنظیم سازمانهای اداری به وضع تصویب‌نامه و آیین‌نامه بپردازد. هر یک از وزیران نیز در حدود وظایف خویش و مصوبات هیئت وزیران حق وضع آیین‌نامه و صدور بخشنامه را دارد ولی مفاد این مقررات نباید با متن و روح قوانین مخالف باشد.

 

کد خبر : 21094 ساعت خبر : 2:50 ب.ظ

لینک کوتاه مطلب : https://golvani.ir/?p=21094
اشتراک در نظرات
اطلاع از
0 Comments
Inline Feedbacks
نمایش تمام نظرات