کنسرت گروه موسیقی مشتاق برگزار می‌شود

کنسرت گروه موسیقی مشتاق برگزار می‌شود

کنسرت گروه موسیقی «مشتاق» به خوانندگی و سرپرستی خسرو عامری‌فر و آهنگسازی حمید شیرازی ۳۱ تیرماه در تالار رودکی برگزار می‌شود.

به گزارش پایگاه خبری گلونی کنسرت گروه موسیقی «مشتاق» در دو بخش آواز اصفهان و آواز دشتی به خوانندگی و سرپرستی خسرو عامری‌فر و آهنگسازی حمید شیرازی ۳۱ تیرماه ساعت ۲۱ در تالار رودکی برگزار می‌شود.

در بخش اول این کنسرت قطعات پیش درآمد اصفهان، تصنیف «نخجیر»، ساز و آواز، تصنیف «گو به ساقی»، ساز و آواز، تصنیف «تاب و توان»، تصنیف «همه عمر» و رنگ اجرا می‌شود و قطعات بخش دوم (دشتی) نیز پیش درآمد دشتی، ساز و آواز، تصنیف «چه شود»، تصنیف «دلا تا کی»، ضربی لنگ و آواز هداویندی، دف نوازی و تصنیف «ناله مکن» خواهد بود.

کنسرت گروه موسیقی مشتاق برگزار می‌شود

گروه موسیقی مشتاق در سال ۶۵ توسط جمعی از هنرمندان تاسیس شد و به اجرا و بازسازی تصنیف‌های قدیمی پرداخت. این گروه در طول دوره فعالیت خود کنسرت‌هایی در ایران و خارج از کشور اجرا کرده و دو آلبوم «بلبل شوریده» و «خمار مستان» از آثار این گروه است.

اعضای گروه «مشتاق» در این اجرا خسروعامری فر (خواننده و سرپرست)، نشاط عامری فر (همخوان)، حامد شیرازی منفرد (سنتور)، علی حدادیان (تار)، شادی وحیدی (تار و همخوان)، بهنام جاوید (عود)، مه گل سادات صحفی (کمانچه، همخوان)، سعید محمدیانی (تنبک)، فرشید غریب‌نژاد (دف) و مهدی احمدی (دف و دایره) هستند.

علاقه‌مندان برای تهیه بلیت این کنسرت با شماره ۰۹۱۹۰۰۲۰۰۹۲ تماس حاصل نمایند یا به گیشه تالار وحدت مراجعه کنند.

کنسرت

به یک اجرای زنده (معمولاً موسیقی) در مقابل عده‌ای تماشاگر گفته می‌شود. اجرای یک کنسرت می‌تواند به وسیله یک گروه، مانند یک ارکستر انجام گیرد.

کنسرت‌ها از دسته رسانه‌های حضوری هستند و از نظر تأثیرگذاری در مباحث پیام رسانی و تبلیغات در رده بالایی از توجهات قرار دارند.

کنسرت‌ها همانند همایش‌ها و کنگره‌ها از جمله گردهمایی‌های هدفدار محسوب می‌گردند که بخش مهمی از هدف آن‌ها ایجاد شادی در مخاطبان است.

میزان تأثیرگذاری این رسانه به دلیل آنکه روحیه مخاطبان آن در سطح بالایی قرار دارد و همگی آنها در شادی و نشاط هستند، پیام‌ها به سرعت و با دقت توسط ایشان جذب می‌گردد.

گروه موسیقی

(انگلیسی: Musical ensemble) که گروه موزیکال هم گفته می‌شود، گروهی است با نامی مشخص از افراد که ساز می‌نوازند یا هم‌خوانی می‌کنند.

نوع گروه به تعداد نوازندگان، نوع ساز و نوع موسیقی بستگی دارد. برخی از گروه‌های موسیقی منحصراً از ساز استفاده می‌کنند مانند چهارنوازی جاز و ارکستر و برخی دیگر، فقط از خواننده تشکیل شده‌اند مانند گروه کر.

در موسیقی پاپ و موسیقی کلاسیک، هم از ساز و هم از خواننده استفاده می‌شود. در موسیقی کلاسیک، در سه‌نوازی یا چهارنوازی، اصوات موسیقایی یک ساز را با چند خانواده سازی، درهم می‌آمیزند (مانند پیانو، سازهای زهی و سازهای بادی). گاهی نیز تنها از یک خانواده سازی بهره می‌برند (مانند کوارتت زهی یا پنج‌نوازی بادی).

برخی گروه‌ها مانند ارکستر از خانواده‌های سازی متنوع و گسترده‌ای بهره می‌برند. برای مثال از بخش سازهای بادی، سازهای بادی برنجی، سازهای بادی چوبی و سازهای کوبه‌ای استفاده می‌کنند.

پایان پیام

کد خبر : 21355 ساعت خبر : 2:43 ب.ظ

لینک کوتاه مطلب : https://golvani.ir/?p=21355
اشتراک در نظرات
اطلاع از
0 Comments
Inline Feedbacks
نمایش تمام نظرات