زیباکلام اما نکته مهمتر را درباره ماجرای پیش آمده برای نامداری اینگونه توضیح میدهد: «متاسفانه جامعه ما و نظامها و نهادهای اجتماعی، سیاسی و فرهنگی جامعه افراد را تشویق و حتی وادار میکنند چیزی غیر از آن خود واقعی خود باشند. اگر خانم نامداری خود را خیلی محجبه نشان نمیداد شاید این واکنش بیرحمانه نسبت به ایشان ایجاد نمیشد.»
او تاکید کرد: «نامداری احتمالا مجبور بوده است به خاطر موقعیت شغلیاش و برای خوشایند جایی که در آن کار میکند، خود را آن چیزی که نیست نشان دهد. غافل از اینکه اگر مشخص شود تظاهر میکند جامعه به او رحم نمیکند.»
زیباکلام گفت: «بسیاری از حملات به او از این جهت است که با تظاهر کردن و ریاکاری سعی کرده است امتیازاتی به دست آورد. این ناهنجاری دیگری است که متاسفانه در جامعه ما وجود دارد. افراد تظاهر میکنند به چیزی که نیستند تا امتیازی به دست آورند.»
این استاد گفت: «فضای مجازی و شبکههای اجتماعی در اینگونه موارد و یا در مواردی همچون فساد تاریکخانه اشباح را روشن میکند و بیماریهای جامعه را به ما نشان می هد.»
زیباکلام این گونه افشاگری ها را در کلیت نادرست دانست و آن را نقض حریم افراد خواند اما تاکید کرد: «دلیل اینگونه افشاگریها و بازتاب گسترده و واکنش نفی جامعه تظاهر و ریاکاری در پس زمینه آن است.»