به گزارش پایگاه خبری گلونی، مدیر کل دفتر پاسخگویی به شکایت و امور حقوقی سازمان غذا و دارو گفت: ناصرخسرو سرو زمانی مرکز فروش داروهای کمیاب و قاچاق بود، اما اکنون این اتفاق از طریق سایتهای اینترنتی صورت میگیرد و فروش دارو از طریق اینترنت غیرقانونی و به نوعی قاچاق محسوب میشود.
همیشه مدرنیته و پیشرفت در هر مملکتی باعث افزایش رفاه مردمان آن مملکت میشود. رشد سریع اینترنت و فضاهای مجازی هم حاصل همین پیشرفتها هستند، که علاوه بر آثار منفی و مخرب بر زندگی افراد، اثرات مثبت زیادی هم دارند که از آن جمله میتوان به کاهش هزینهها، افزایش سرعت زندگی و صرفهجویی در وقت اشاره کرد و باگذشت زمان از سنتها و اصالت هر چیزی فاصله گرفته میشود. اتوبوسهای دوطبقه قدیمی که به اسنپ و تپسی تبدیل شدند، صفهای طولانی برای پر کردن کپسولهای گاز خانگی به زودفودها سیر صعودی داشتند و کمکم این سیر پیشرفت به دارو و داروخانهها رسید و اجر و قرب خیابانهای تهران را زیر سوال بردند. ناصرخسرو که زمانی برای خودش بروبیایی داشت و نامش ذهنها را به سمت بیماریهای لاعلاج میبرد امروزه به پیرمردی فرتوت تبدیلشده است که توان و استواری قدیم را ندارد. توان رقابت با تکنولوژی را ندارد و از آن عقب مانده است. صدای دارو داروهای این پیرمرد به تصاویر رنگی و جملات اغراقآمیز در سراچهها و فضای مجازی تبدیلشده است. تبلیغات چنان رنگ و لعابی دارند که آدم دلش میخواهد تمام کل سال بیمار باشد و همه این داروها را مصرف کند و شاهد معجزه درمانگری آنها باشد.
علاوه بر اسنپ و فود نپ هم بهزودی شاهد دارو نپ هم خواهیم بود. اگر شبی نصف شبی احساس دلدرد و سردرد سراغمان آمد میتوانیم فقط با برداشتن گوشی هوشمند و انتخاب دارو و پیک و پرداخت اینترنتی در چند دقیقه داروخانه را به خانه بیاوریم. در این میان انتخاب پیک امری بسیار مهم است که شاید همین پیک اصل دارو باشد و بیمار با دیدن این فرد تمام امراض درونی و بیرونی خود را فراموش کند. حالا سؤال اینجاست که آدم عاقل پیک سرحال را میگذارد و به سراغ ناصرخسرو پیر میرود؟
پایان پیام