شهرداری خرمآباد به اشتباههای خود افتخار میکند!
پایگاه خبری گلونی، مهرداد دهقانی: کارکنان شهرداری خرمآباد باز هم در تولید محتوا اشتباه کردند. آنها پیش از این، با تیتری نادرست که در آن از زبان رئیسشان نوشته بودند «سمنها بجای اینکه نقش بازی کنند، بایستی نقش خود را ایفا کنند»، حسابی کار دست شهردار خرمآباد دادند.
اگر کسی میخواست علیه وحید رشیدی (شهردار خرمآباد) شبنامه بنویسد، احتمالا کانالی شبیه به کانال تلگرامی «شهردارینیوز» راهاندازی میکرد. این کانال که وابسته به شهرداری خرمآباد است، در آخرین شاهکار خود، تصویر زیر را با عنوان «بدون شرح» منتشر کرده است.
شهرداری خرمآباد به اشتباههای خود افتخار میکند!
برای مخاطب این سوال پیش میآید که آیا نکتهای در عکس است تا شهرداری بتواند به آن افتخار کند؟ شاید شهرداری خرمآباد انتظار دارد شهروندان بابت ناتوانی در دفع آبهای سطحی عذرخواهی کنند و شرمنده باشند!
خیلی وقت است مهندسان میتوانند با تکیه بر علم، آبهای سطحی را بدون ایجاد مشکل دفع کنند تا کسی مجبور نباشد با امکانات دوره پارینهسنگی تا خرخره داخل فاضلاب برود. ای کاش شهرداری خرمآباد یاد بگیرد در هر جایگاه از متخصص امر استفاده کند تا در هچل نیفتد؛ از طراح آبراه تا کارشناس روابط عمومی.
خُرَّمآباد (به لری: خورمووه) بزرگترین شهر لرنشین، بیست و سومین شهر پرجمعیت ایران و مرکز استان لرستاناست. جمعیت خرمآباد طبق سرشماری سال ۱۳۹۵ مرکز آمار ایران، ۳۷۳٬۴۱۶ نفر بودهاست. شهر در ارتفاع ۱۱۴۷٬۸ متری از سطح دریا و در میان درههای زاگرس قرار دارد. فاصله خرمآباد تا تهران ۴۹۰ کیلومتر است و به دلیل قرار گرفتن در مسیر تهران – جنوب دارای اهمیت ارتباطی و راهبردی است. آزادراه شماره پنج ایران از این شهر عبور میکند.
در محل کنونی خرمآباد از دوره ایلامیان شهری با نام خایدالو وجود داشته و شهر شاپورخواست به دستور شاپور دوم بر خرابههای آن و در حدود محل کنونی شهر ساخته شدهاست. آثار تاریخی به جای مانده نشان میدهد خرمآباد یکی از شهرهای مهم غرب ایران در دوره ساسانیان بوده و فلکالافلاک یا دژ شاپورخواست از آثار به جای مانده دوره ساسانیان نماد شهر است. خرمآباد همچنین یکی از پایتختهایهزاراسپیان و آل حسنویه بودهاست.
جاذبههای گردشگری تاریخی و طبیعی متعددی در سطح شهر خرمآباد وجود دارد که از آن جمله میتوان به فلکالافلاک، مناره آجری، پل شاپوری، گرداب سنگی، سنگ نبشته، آرامگاه باباطاهر و دریاچه کیو اشاره کرد بهطوریکه این شهر برای نخستین بار در ایران از سوی دفتر منطقهای سازمان ملل به عنوان یک شهر نمونه گردشگری انتخاب شدهاست.
پایان پیام