به گزارش پایگاه خبری گلونی به نقل از روابط عمومی خانه کتاب، در نشست نقد و بررسی کتاب «دانشگاهی که بود» ناصر فکوهی از تجربه زیسته خود در دانشگاه خواهد گفت و عباس کاظمی نیز به عنوان منتقد کتاب را نقد خواهد کرد.
کتاب «دانشگاهی که بود» بررسی میشود
مطالبی که در این کتاب گرد آمده است، حاصل بیست سال کار مستقیم و تجربه روزمره نگارنده در محیط دانشگاهی بهعنوان استاد پژوهشگر و سردبیر مجلههای علمی در دانشگاه تهران و درگیر شدن با مشکلاتی است که تقریبا همه آنها از آغاز تا پایان این نوشتهها وجود داشتهاند. در این مجموعه، ۴۵ مطلب، شامل ۹ مقاله، ۱۳ یادداشت، و ۲۳ گفتوگو و نشست گرد آمدهاند که در طول سالهای ۱۳۸۴ تا ۱۳۹۴، در مطبوعات، گردهماییهای علمی، مجلههای دانشگاهی و… ارائه شدهاند.
علاقهمندان برای حضور در این نشست میتوانند روز سهشنبه از ساعت ۱۵ تا ۱۷ به سرای اهل قلم واقع در خیابان فلسطین جنوبی، کوچه خواجه نصیر، شماره ۲ مراجعه کنند.
کتاب مجموعهای از صفحاتِ نوشتهشده، مصوّر، چاپشده یا صفحات خالی (صفحه سفید و نانوشته)؛ ساختهشده از جوهر، کاغذ (ورق)، پوست حیوانات یا مواد دیگر (چسب، نخ و…) است که معمولاً از یک طرف یا سمت به یکدیگر محکم شده یا متصل میشوند. هر برگه در کتاب، ورق و هر سمت یا روی هر ورق، صفحه نامیده میشود.
به جلد کردن کتاب به اصطلاح صحافی گفته میشود. کتاب در اندازههایِ گوناگون دیده میشود. در ایران، قطع رحلی، وزیری و جیبی از مشهورترین قطعهای کتاب است. کوچکترین کتاب دنیا یک انجیل است که در موزهٔ کلیسایِ وانک اصفهان نگهداری میشود. اولین کتاب به زبان فارسی در هند و به دست یک ارمنی به زیور طبع آراسته شدهاست. از انواع دیگر کتاب، کتاب دیجیتالی (e-Book) است که کتاب در قالب بستههای نرمافزاری مانندِ پیدیاف ارائه میشود که وسایلی نیز به نام کتابخوان الکترونیکی مانندِ آمازون کیندل برای خواندن آن به کار میرود. نمونهٔ دیگری از کتاب غیرِ چاپّی کتاب صوتی است.
پایان پیام