گوشت گوزن گرونه اما مقویه

گوشت گوزن گرونه اما مقویه

معاون وزیرکشاورزی گفت: پرورش گوزن درکشور به صورت تجاری دراستان‌های یزد، قزوین و تهران آغاز شده اما هنوز به شکل جدی وارد سبدغذایی ایرانیان نشده است.

پایگاه خبری گلونی، محسن فراهانی: گوشت گوسفند که این‌قدر تو کشور ما زیاده، باز با این وجود کیلویی ۴۰ هزار تومن فروخته می‌شه و خیلی از خونواده‌ها از پس خرید این خوراکی بر نمیان. حالا شما فرض کنید گوزنی که تازه قراره پرورش پیدا کنه، قیمت گوشتش چه قدر گرون میشه.

گوشت گوزن گرونه اما مقویه

با یه حساب سرانگشتی میشه حدس زد که بعد از عرضه‌ی گوشت گوزن تو کشور، قصابی‌های بالاشهر تمام گوشت گوزن رو برای فروش میارن و می‌فروشن. یه خیابون که پایین‌تر بیاییم کله‌پاچه و جیگر گوزن رو می‌فروشن. یه خیابون پایین‌تر که بیاییم فقط گوشت شقه شده‌ی گوزن پیدا میشه. یه خیابون پایین‌تر که بیاییم، فقط گوشت یخ‌زده‌ی گوزن فروخته میشه.

زیاد این بحث رو ادامه ندیم. همین‌‌قدر خدمت‌تون عرض کنم که خیابون‌های سمت ماها گوشت گوزن هم پیدا نمیشه. الکی دل‌تون رو صابون نزنید.

بعضی از قصاب‌ها (تاکید می‌کنم بعضی از قصاب‌ها) هم که براشون فرقی نداره ما یه کیلو گوشت گوسفند سفارش بدیم یا گوساله یا گوزن، اون‌ها خم می‌شن از تو یخچال یه کیلو گوشت خر برامون جدا می‌کنن و بهمون می‌دن.

تازه یه چشمک هم می‌زنن که یعنی از اون خوب‌هاش برات جدا کردم. برو حالش رو ببر.

ما هم خیلی خوشحال گوشت رو می‌بریم خونه و می‌پزیم و می‌خوریم. بچه‌مون می‌گه بابا مطمئنی این گوشت گوزنه؟

آخه یه مزه‌ی خاصی می‌ده. ما هم یه چشمک بهش می‌زنیم که یعنی آقای قصاب جای خوبش رو برامون جدا کرده. عزیزم تا می‌تونی بخور جون بگیری. می‌گن یه جایی از گوزن خیلی مقویه.

پایان پیام

کد خبر : 62311 ساعت خبر : 9:27 ب.ظ

لینک کوتاه مطلب : https://golvani.ir/?p=62311
اشتراک در نظرات
اطلاع از
0 Comments
Inline Feedbacks
نمایش تمام نظرات