خانه » گردشگری و میراث فرهنگی » پیغام مهمان‌نوازی ایرانی‌ها را به مردم سوئیس می‌رسانم

پیغام مهمان‌نوازی ایرانی‌ها را به مردم سوئیس می‌رسانم

نماینده سازمان گردشگری سوئیس با حضور در نمایشگاه گردشگری تهران گفت که مردم ایران مهمان‌نواز هستند و من این موضوع را به مردم سوئیس اعلام می‌کنم.

به گزارش پایگاه خبری گلونی، به‌نقل از مرکز روابط‌عمومی سازمان میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری، اوجینیو جناتزی، نماینده سازمان گردشگری سوئیس که از روز اول نمایشگاه بین المللی گردشگری حضور داشت گفت: «ما به این نمایشگاه آمده‌ایم تا روابطمان را در حوزه گردشگری با ایران تقویت کنیم.»

او گفت: «چهار روز است که به ایران آمده ام این اول سفر من به ایران است وقتی می‌خواستم به ایران بیایم دوستانم گفتند که نرو اما من آمدم و یک شب در اصفهان بودم و اکنون سه روز است که در تهران و در نمایشگاه بین المللی گردشگری حضور دارم چون ما اینجا غرفه داریم و فعالیت‌های خودمان و آژانسی که با آن کار می‌کنیم را معرفی می‌کنیم.»

جناتزی ادامه داد: «در این مدت با ایرانی‌های زیادی صحبت کردم آنها خیلی مهربان و خون‌گرم و مهمان نواز هستند. من به مردم سوئیس و کسانی که مرا ترساندند که به ایران سفر نکنم می گویم که مردم ایران بسیار مهربان هستند و باید به ایران بیایند چون آنها مردم ایران را نمی‌شناختند.»

یازدهمین نمایشگاه بین المللی گردشگری و صنایع وابسته امروز تا ساعت ۲۰ در محل دائمی نمایشگاههای بین المللی تهران به کار خود پایان می‌دهد.

پایان پیام

اشتراک در
اطلاع از
0 دیدگاه
تازه‌ترین
قدیمی‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
به بالا بروید