فیلم کوتاه فروزان

حضور فروزان در بخش مسابقه دو جشنواره بین المللی در کشور کوزوو

به گزارش پایگاه خبری گلونی، فیلم کوتاه فروزان به کارگردانی میرعباس خسروی نژاد در بخش مسابقه یازدهمین دوره جشنواره بین المللی Goddess on the Throne و ششمین دوره جشنواره Ferfilm کوزوو حضور خواهد داشت.

جشنواره بین المللی Goddess on the Throne در سال ۲۰۰۲ به عنوان اولین جشنواره فیلم در کوزوو تاسیس شده و فیلم ها در قطارهای در حال حرکت از یک شهر به دیگر، ایستگاه قطار و سالن سینما نمایش داده می‌شوند.

این جشنواره که از تاریخ ۲۳ تا ۲۷ آگوست (۱ تا ۵ شهریورماه) برگزار می‌شود، با هدف نمایش و ارزیابی فیلم‌های جدید فیلم سازان از سراسر جهان و همچنین ایجاد ارتباط با هنرمندان و در نظر گرفتن فرصت‌های تولید مشترک برگزار می‌شود.

«فروزان» همچنین در بخش مسابقه ششمین دوره جشنواره بین المللی Ferfilm که از تاریخ ۲ تا ۶ سپتامبر(۱۱ تا ۱۵ شهریور) در کشورکوزوو برگزار می شود، حضور خواهد داشت.

فیلم کوتاه «فروزان» داستان زن جوانی است که شوهرش فوت شده و با دو فرزند کوچکش در روستا زندگی می‌کند. او سعی می کند از خانواده‌اش در مقابل حمله شبانه دزدها محافظت کند.

این فیلم در جشنواره‌های بسیاری در داخل و خارح کشور شرکت کرده است و جوایز متععدی را به دست آورده است.

 

پایان پیام

اشتراک در
اطلاع از
0 دیدگاه
تازه‌ترین
قدیمی‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
به بالا بروید