کمبود تجهیزات و حتی لوازم معمولی پزشکی در کشور
پایگاه خبری گلونی، مهدیسا صفریخواه: رئیس مرکز تحقیقات ایدز بیمارستان امام خمینی: «کمبود تجهیزات و حتی لوازم معمولی پزشکی که برای کنترل بیماریهای عفونی است، بسیار مشکلساز شده و خطرناک است.»
استراتژی عجیب دولت
ظاهراً استراتژی دولت در این زمینه بیتوجهی به عفونت است. آنها معتقدند هرچیزی که بکشدت همزمان قویترت هم میکند.
این قوی شدن چیزی است که بیشتر از هرچیز دیگری در این دوره به آن احتیاج داریم.
کمبود تجهیزات در بیمارستان
کمبود در بیمارستانها غوغا میکند، بیمارستانهای کشور بخشهایی را که کمبود دارند به حالت تعطیل درآوردند.
بیشتر آنها از پذیرش بیماران هایریسک، بیماران نیازمند جراحی طفره میروند. نظام سلامت کشور با مشکلات عجیب روبرو است.
اینبار نمیشود تنها مافیای قاچاق دارو مقصر دانست، مقصر همه آنهایی هستند که با ارز دولتی به جای دارو، قهوه و لوازم آرایشی وارد کردند. همه آنهایی که این روزهای خاص را در تقویم مناسبتی بهانههای روتین پیشبینی نکردند.
وزارت بهداشت در کما است
واقعیت این است که وزارت بهداشت در شوک کامل به سر میبرد، آنها با بیانیههای عجیب غافلگیرمان میکنند.
استفاده از تجهیزات پزشکی برای چندبار مصرف یکی از همین بیانیههاست. هرچند بعدها منکرش شدند و توپ را در زمین قابل استریلها انداختند.
بیمارستانها حتا با بحران آنژیوکت سر میکنند، این خبر از ورشکستگی نظام سلامت میدهد.
بحران در اتاقهای عمل
سایه تحریمها، امنیت روانی مردم را نشانه گرفتهاست. انگار همه ما فلج در خواب شدهایم.
شاید برای همین با اولین حرکت میخواهیم خون همدیگر را بمکیم. واردکنندگان دارو و تولیدکنندگان آن قرار نیست هیچ مسئولیتی را بهعهده بگیرند.
بازرسیها و مقابله با مافیای دارو رسانهای نمیشود. مردم با اخبار ضدونقیض درباره بیمهها روبرو هستند و اتاقهای عمل غول مرحله آخر هستند.
بیمارستانهای خصوصی صحرایی
مقابله با بیماری با روشهای تهاجمی در بیمارستانهای کشور همیشه بحثبرانگیز بوده است؛ اما حال این روز بیمارستانها بیشتر شبیه بیمارستانهای صحرایی زمان جنگ است. حداقل این اخبار آن فضا را در ذهنمان تداعی میکند.
از دوربین نترسید
کاش از یک گشایش واقعی در عرضه دارو و امکانات خبری بشنویم. ظاهراً این روزها وزارت بهداشت تمایلی به شوآف و جلوی دوربین ظاهر شدن ندارد.
مردم در این شرایط نیاز به اخبار خوب دارند، وقتی که تسهیلات، رانت، اعتبار، بازارهای جهانی و دلار ۳۵۰۰ تومنی هست، همه میتوانیم جلوی دوربین از امید حرف بزنیم، اما برای این روزها، هیچ نقشه پشتیبانی در هیچ اتاق فکری در دولت ظاهراً نوشته نشدهاست.
پایان پیام
کد خبر : 101061 ساعت خبر : 1:09 ب.ظ