اخبار را به سبک گلونی بخوانید ...

آش رشته شایسته توجه است

تصور کنید. هوا سرد باشد. بخار از دهان‌مان خارج شود. گوشه‌ی یک جنگل از ماشین پیاده شویم. زیبایی رنگ‌های پاییز را چه چیزی کامل می‌کند؟ یک کاسه آش رشته داغ.

پایگاه خبری گُلوَنی؛ محسن فراهانی: انتخاب یک غذای مناسب و سالم، یکی از دغدغه‌های امروزیِ خانواده‌ها به شمار می‌رود.

این روزها با سرد شدن هوا، انتخاب‌های متعددی پیش روی علاقه‌مندان به غذا وجود دارد.

خبرنگار گلونی که ۲۰ هزار تومان دستی از ما پول گرفت تا غذایی مناسب برای خود تهیه کند، به میان مردم رفته است تا نظر آن‌ها را در مورد غذاهایی که در این هوای سرد می‌چسبد، جویا شود.

آش رشته آب دهان‌مان را راه می‌اندازد

پیرمردی که روی نیمکت پارک نشسته بود به خبرنگار ما گفت:

وقتی وارد فصل پاییز و زمستان می‌شویم، همسر من حداقل هفته‌ای سه مرتبه آش‌رشته می‌پزد.

وی آب دهانش را قورت داد و ادامه داد:

تصور کنید. یک ملاقه کشک تازه هم روی آن بریزید و هم بزنید.

وی آب دهانش را قورت داد و افزود: آخ آخ پیازداغ و نعناع‌داغ را که دیگر نگو.

چه بویی راه می‌افتد. وی آب دهانش را قورت داد و گفت:

اصلاً وقتی بخار آش‌رشته به صورت آدم می‌خورد، از زمین جدایش می‌کند.

وی آب دهانش را قورت داد و ادامه داد:

همسر من اگر در هفته، کمتر از ۳ مرتبه آش‌رشته درست کند با کمربند سیاه و کبودش می‌کنم و تا می‌خورد کتکش می‌زنم.

وی این جملات را گفت و مجدداً آب دهانش را قورت داد.

خبرنگار ما با تعجب پرسید:

این بار آخر هم به خاطر آش‌رشته آب‌ دهان‌تان را قورت دادید؟

پیرمرد آب دهانش را قورت داد و گفت: خیر. این‌بار به‌خاطر کتک زدن همسرم آب دهانم را قورت دادم.

آخر خیلی وقت است که نتوانسته‌ام همسرم را کتک بزنم. تقریباً از روز ازدواج‌مان.

آزادی فلافلی سلف‌سرویس

خبرنگار گلونی که تا حدودی قانع شده بود آش‌رشته انتخاب خوبی برای فصل سرد سال است، نظر پسر جوانی را نیز در این مورد پرسید.

پسر جوان که در حال بازی کردن با تلفن همراه خود بود، به خبرنگار ما گفت:

این هوای سرد جان می‌دهد برای یک ساندویچ بندری دونونه.

وی به‌به بلندی گفت و ادامه داد:

شما فرض کن به یک ساندویچی سلف‌سرویس بروی و هرچه دلت می‌خواهد داخل ساندویچت بگذاری.

آش‌رشته که این استقلال را به تو نمی‌دهد.

وی به‌به بلندی گفت و افزود:

تصور کن سس سفید و قرمز را خالی کنی روی ساندویچت و یک نوشابه‌ی مشکی گازدار هم سفارش بدهی.

وی به‌به بلندی گفت و ادامه داد:

البته گاهی اوقات کاهو و گوجه‌ی ساندویچت نشسته و کثیف است که اصلاً چیز مهمی نیست.

از نفخ آش‌رشته که بهتر است.

وی پس از گفتن این جملات، به‌به بلندی گفت که باعث تعجب خبرنگار ما شد.

خبرنگار ما از مرد جوان پرسید: این به‌به آخر را برای کثیفی گوجه و کاهو گفتید؟

جوان به‌به بلندی گفت و پاسخ داد: خیر.

الآن به یک بنده‌خدایی اتک زدم و کلی الماس به غارت بردم. به خاطر آن به‌به گفتم.

بوی آش رشته

خبرنگار گلونی که دیگر مجاب شده بود، ساندویچ بندری دونونه بهترین انتخاب است، وارد یک ساندویچی سلف‌سرویس شد.

او ۲۰ هزار تومان ما را به صاحب ساندویچی داد.

همان‌طور که در حال گاز زدن به نان خالی ساندویچش بود مشاهده کرد که پیک‌موتوری برای صاحب ساندویچی یک کاسه آش‌رشته‌ی داغ آورد و ۲۰ تومان ما را از او گرفت و رفت.

گفتنی است بوی آش‌رشته کل ساندویچی را پر کرده بود.

پایان پیام

کد خبر : 102917

لینک کوتاه مطلب : https://golvani.ir/?p=102917

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.