به گزارش پایگاه خبری گلونی، یکی از صفحهها مطرح در آشپزی وگان انار سبز است.
در این صفحه اینستاگرام دستور پخت غذاهای وگان به صورت تصویری ارائه میشود.
پنیر پیتزای وگان
خانم گلاره در صفحه انار سبز نوشته است:
شاید واقعا تو این چند وقت بالای پونصد نفر از علاقهمندان آشپزی وگان از من درست کردن پنیر پیتزای وگان رو پرسیدن.
توی ورکشاپ تور وگانی که تو فریدونشهر داشتیم هم هیچ غذایی در نظر نگرفته بودم که به پنیر پیتزا خیلی ربط داشته باشه ولی چون تکتم و اسعد عزیز درخواست کردند اون رو هم گنجوندیم.
برای این کار بادوم هندیها رو برای چند ساعت خیسوندیم و آبش رو ریختیم دور و بعد توی میکسر بهش کمی روغن زیتون و نمک و فلفل و آبلیمو و مخمر خشک غیر فعال و آب اضافه کردیم و دو سه حبه سیر.
و اما نکته ی اصلی دو سه قاشق پودر تاپیوکا بود. باید یه مخلوط ماست مانند به دست میاومد.
وقتی همه ی مواد خوب مخلوط شد و کاملا یکنواخت شد توی تابه ریختیم و حرارت دادیم و تمام مدت هم زدیم تا کم کم شروع به عمل اومدن و سفت شدن کرد.
مواد آنقدر سفت میشن که وقتی تابه رو تکون میدین مدل حلوا مانند به هم میچسبند و یه گوله رو تشکیل میدن. تو این مرحله تو ظرف دردار ریختیم و تو یخچال گذاشتیم.
اگه می خواستیم پیتزا درست کنیم تیکه تیکه باید رو پیتزا می ذاشتیم تا کمی ذوب بشه و طلایی….
خیلی هم خوشمزه است این پنیر.
آشپزی وگان
وگانیسم یا گیاهخواری مطلق یک روش تغذیه و زندگی است که هدف آن حذف هر نوع محصول حیوانی چه در غذا و چه در مواد مصرفی است.
مهمترین دلایل وگان شدن افراد و کسانی که به وگانیسم اعتقاد دارند مسائل اخلاقی یا رعایت حقوق حیوانات، حفاظت از محیط زیست و حفظ سلامتی است.
پایان پیام