پایگاه خبری گلونی، معین بادپا: بازرس انجمن علمی بهداشت و ایمنی مواد غذایی ایران گفت:« ته دیگ سیب زمینی در صورت طبخ نامناسب سرطان زا میشود».
در ادامه هم افزود که خطرش از ته دیگ نان یا ته دیگ برنج بیشتر است. و هرچه ته دیگ سیب زمینی طلایی روشن باشد، کم خطرتر و هرچه تیرهتر بدتر.
ضمن احترام به بازرس عزیز لازم است در این یک مورد به صراحت از حق طبیعی خودمان یعنی ته دیگ دفاع کنیم.
باور بفرمایید از میان انواع خوشیها همین ته دیگ برایمان باقی مانده است. البته ته دیگ برنج و ته دیگ سیب زمینی، موارد ساده و سهلالوصل نیست که مدام در حال خوردن آن باشیم. آن هم با این وضعیت گرانی.
ته دیگ سیب زمینی همنشین سایرین
پیش بینی خود ما این است که با افزایش قیمتها، ته دیگ سیب زمینی به سالی یک بار برسد.
با این حساب بهتر نیست بگذاریم مردم در کنار لبنیات خالص، سبزیجات رشدیافته با آب پاکیزه، گوشت طبیعی و سایر مواد غذایی، از این ته دیگ سیب زمینی هم مطابق میل خودشان بهره ببرند؟
باور کنید خیلی اوقات، همان ته دیگ سوخته هم مشتریان خودش را دارد. به هرحال وقتی ته دیگ خوب نباشد، شکم به ته دیگ سوختهای بسازد.
به دنبال جایگزین
اما برای آنکه دو طرف راضی باشند، میتوان به جای سیب زمینی به دنبال مواد غذایی دیگری بود تا با آن جایگزین کرد. انتخاب هر ماده غذایی جدید باید دارای چند ویژگی باشد:
اول از همه آنکه باید از نظر قیمت به صرفه باشد. ترجیحاً به دلار و ارز هم مرتبط نباشد.
دوم آنکه در دسترس باشد و فقط در منطقه خاصی پیدا نشود.
سوم آنکه از نظر طعم فاصله زیادی با سیب زمینی نداشته باشد. اگر کمی طعم نامطلوبتر داشته باشد، قابل قبول است؛ عادت میکنیم.
چهارم آنکه باید قبل از عادت کردن و مصرف زیاد، بررسی شود تا به آینده ته دیگ سیب زمینی دچار نشود.
آیا کسی این ماده غذایی را سراغ دارد؟
پایان پیام
کد خبر : 104459 ساعت خبر : 6:04 ب.ظ