بیایید یک بار هم که شده بی‌خیال آن پیتزای لعنتی شویم و آش محلی بخوریم

بیایید یک بار هم که شده بی‌خیال آن پیتزای لعنتی شویم و آش محلی بخوریم

پایگاه خبری گلونی، محسن فراهانی: خوراکی‌ها و غذاهای ایرانی به قدری متنوع است که گاه خود ایرانی‌ها را حیرت‌زده می‌کند.

در روزگاری که حق انتخاب ما خلاصه شده است در چند غذای فست‌فودی و ماکارونی و چند غذای برنجی، صدها نوع خوراکی اصیل ایرانی وجود دارند که گردشگران خارجی بیشتر از ما با آن‌ها آشنا هستند.

به عنوان نمونه فقط و فقط آش‌های ایرانی را مثال می‌زنیم.

شما چند نوع آش را می‌شناسید؟ آش رشته و آش دوغ و آش شله قلمکار؟ خب دیگر چه؟

این‌ها تنها نام چند آش محلی و سنتی ایرانی بود.

حالا این حد از تنوع را در خورش‌ها و نان‌ها و سوپ‌ها و کباب‌ها و شربت‌ها و سایر غذاها تصور کنید.

بیایید یک بار هم که شده بی‌خیال آن پیتزای لعنتی شویم

به جرأت می‌توان گفت از اقیانوس عمیق و عظیم خوراکی‌های اصیل و محلی ایرانی ما ایرانی‌ها فقط و فقط به چند قطره اکتفا کرده‌ایم.

این اتفاق در شرایطی است که گردشگران خارجی با سفر به گوشه گوشه‌ی کشورمان از این غذاها می‌چشند و عرق در رایحه و طعم لذیذ آن‌ها می‌شوند.

آنگاه در خیابان‌ها و کوچه‌ها و مراکز خرید سطح شهرمان فقط فست‌فود می‌بینیم و کبابی و نوتلا فروشی.

اما می‌توان دل را به دریا زد. می‌توان یک بار هم که شده بی‌خیال آن پیتزای لعنتی شد و یکی از آش‌های محلی را برای خوردن انتخاب کرد.

برای این کار نیاز نیست به سیاه‌چادرهای افراشته شده در دامنه‌ی زاگرس و ایلات ترکمن صحرا رفت.

تنها کافی است به یکی از همین جشنواره‌های عرضه محصولات محلی و اقوام ایرانی سر زد.

نمونه‌اش همین چهاردهمین جشنواره ملی آش ایرانی که در منطقه گردشگری گاوازنگ زنجان برپا شده بود.

گفتنی است این جشنواره از ۲۱ تا ۲۵ مردادماه برگزار شد و با استقبال خوبی روبرو شد.

پایان پیام

کد خبر : 132866 ساعت خبر : 12:42 ب.ظ

لینک کوتاه مطلب : https://golvani.ir/?p=132866
اشتراک در نظرات
اطلاع از
0 Comments
Inline Feedbacks
نمایش تمام نظرات