پرتقال نارس را جوری رنگ میکنند و میفروشند که حتا با تینر هم نشود رنگش را پاک کرد
پایگاه خبری گلونی سمیه باقری حسنکیاده: ماشاءالله خلاقیت از سر و رویمان میبارد. قبلا فقط گنجشک رنگ میکردیم و جای قناری به ملت میانداختیم. بعد که کمی خلاق شدیم، موقع ربگوجه پختن کمی رنگ و کدو حلوایی قاطیش میکردیم که هم خوشرنگ بشود و هم پر حجم.
کمی که گذشت، انار سفید و هندوانه بیرنگ را رنگ کردیم و سر وانتهایمان گذاشتیم و قرمزیاش را کردیم در چشم مردم و پول مردم را در جیب خودمان.
رییس اتحادیه باغداران: آنچه که امروز به عنوان پرتقال شمال در بازار عرضه می شود میوه نارس و رنگآوری شده است.
بعدها که خلاقیتمان باز فوران کرد رفتیم و قاطی آلوچه ترشهای فرحزاد رنگ فرش ریختیم و قرمزترش کردیم بلکه بیشتر بفروشیم.
از جگرکیهای میدان بهمن نگویم برایتان که خلاقیت را در جیبشان گذاشتند و روی جگرهای مانده خونابه ریختند و به خورد ملت دادند و بهبه شنیدند و تبدیل به ربالنوع خلاقیت شدند.
حالا هم که پرتقالهای نارس شمال را رنگ زدهاند و به اسم پرتقال تازه میفروشند.
از ترشی نزدیک به تلخ مزه پرتقال نارس که بگذریم ماندهام چطور باید بشوریمشان که دچار مرض نشویم.
لابد با تینر ده هزار و بیست هزار!
باور بفرمایید هنوز از شستن نارنگیها و سیبها و گوجهفرنگیهای پارافینی شده فارغ نشدهایم که باز هنر جدید رو کردهاید.
حالا به ازای هر دو کیلو گوجه فرنگی و یک کیلو سیب واکسزده که برای این شیک و پیک شدنشان دو برابر هم پول میدهیم، باید یک شیشه سرکه سیب و یک بسته جوش شیرین و روغن گریپفروت بخریم و مومها را با اینها پاک کنیم بلکه با هر گاز به سرطان فکر کنیم.
البته بعضی مسئولان گفتهاند که این واکسها خطرناک نیستند.
اما با توجه به عقبه این دوستان حرف کشاورز بیشتر خریدار دارد تا آنها. کشاورز هم که میگوید سمی است. پس ما هم میگوییم سمی است.
خلاصه اینکه از این پس به سبد خرید خانوار که اتفاقاً روز به روز در حال کوچکتر شدن و وارفتهتر شدن است یک تینر ده هزار هم اضافه کنید برای شستن میوههای رنگی، یک شیشه سرکه سیب، یک بسته جوش شیرین را هم که فرض میکنیم هنوز در سبد خریدتان باقی مانده است.
به امید سالم ماندن همه ما بعد از خوردن این همه آلودگی.
پایان پیام