ته چین گوشت گرمساری یکی از غذاهای لذیذ و خوشمزه شهرستان گرمسار است
به گزارش پایگاه خبری گلونی گرمسار یکی از شهرستانهای استان سمنان است. شهرستانی به جاذبههای گردشگری و تاریخی بسیار و غذاهایی متنوع و معروف. یکی از این غذاها تهچین معروف گرمساری است که طرفداران بسیاری دارد.
ته چین گوشت گرمساری یکی از غذاهای اعیانی منطقه مرکزی ایران است.
غذایی پرچرب و پرکالری که در گرمسار و ورامین از گذشته به عنوان یکی از نذریهای معروف در ایام ماه محرم و همچنین ماه رمضان بهحساب میآید.
البته در کنار نذریها به عنوان یک شام عروسی محبوب و لذیذ هم در این مناطق درست میشود و طرفداران زیادی دارد.
برای تهیه این تهچین لذیذ به برنج، گوشت تازه بره، پیاز، کشمش و زعفران نیاز دارید.
در ابتدا برنج را بشویید و با مقداری آب و نمک به مدت ۲ ساعت خیس دهید. بعد قابلمهای را از آب پر کنید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید.
سپس آب برنج را خارج کنید و برنج را داخل آب جوش بریزید. بعد از اینکه مغز برنج نیمه پخت شد آن را آبکشی کنید. کشمش را هم به مدت نیم ساعت در آب سرد خیس دهید.
گوشت را هم به صورت ورقه های نازک برش دهید و به مقداری نمک و فلفل آغشته کنید. سپس پیاز خرد شده را لابه لای گوشت بریزید.
ته قابلمه مورد نظرتان مقداری روغن بریزید به طوری که فقط چرب شود. سپس ۴ تا ۵ کفگیر برنج آبکش شده را در کف قابلمه بریزید. بعد گوشت آماده شده را روی برنج قرار دهید و بقیه برنج را روی گوشت بریزید.
در گوشه ای از قابلمه کشمش ها را بریزید تا به همراه برنج دم بکشد. یک فنجان آب هم در اطراف دیواره برنج بریزید و حرارت را کم کنید تا برنج دم بکشد و گوشت پخته شود.
این غذا جزو غذاهای محلی گرمسار است و میتوان به جای گوشت از مرغ هم استفاده کرد.
پایان پیام