قطعی اینترنت در ایران به کام شبکههای خارجی شده است و به ضرر مردم
پایگاه خبری گلونی؛ راضیه حسینی: اینترنت قطع است و ارتباط مردم هم با سایتهای خبری خارجی و داخلی قطع است.
در روزهای گذشته اتفاقاتی تلخ در کشور رخ داده است که باید درباره آنها حرف زده شود.
برخی رسانههای داخلی سعی میکنند درباره این تلخیها با مردم سخن بگویند اما نمیتوانند.
راه برونرفت از این حوادث، گفتوگو کردن است. بدون گفتوگو هر ثانیه این زخم، بیشتر سر باز میکند.
در شرایطی که خبرگزاریهایی مانند ایسنا، ایرنا، مهر و… سعی در پوشش واقعی خبر دارند، مردم از پیگیری اخبار توسط آنها بینصیب هستند و قطعی اینترنت به کام شبکههای خبری خارجی شده است.
آنها هم با تمام نیرو از اعتراضهای داخلی تا حمایتهای خارجی، از تحلیلهای کارشناسانه تا احساسی را پخش میکنند و ساعات زیادی از برنامههای خود را به این موضوع اختصاص میدهند.
نبود اینترنت باعث شده مردم اطلاعات نادرست را از شبکههایی که کیلومترها دورتر از خاک ایران هستند و تمام منابعشان خلاصه شده در چند فیلم و چندتایی تماس، به دست آورند و با همین اطلاعات اوضاع کشور را بسنجند.
وقتی منابع درست و موثق پشت درهای بسته اینترنت محبوس شده باشد، جا برای فیکنیوزها باز میشود.
شبکههایی که با چند تماس تلفنی وشنیدن صدای مردم معترض از پشت خط، اوضاع کشور را تجزیه وتحلیل میکنند.
فضای باز رسانهای نهتنها به ضرر مردم نخواهد بود، بلکه باعث افزایش اطلاعات و کم شدن قدرت فیکنیوزها میشود.
اگر مردم از خبرگزاریهای معتبر اخبار را دنبال کنند و حوادث را به صورت واقعی، نه سانسور شده و نه غلو شده ببینند میتوانند تصمیم درست بگیرند.
احتمالاً تنها کسانی که از قطعی اینترنت بسیار استقبال میکنند، شبکههای خارجی هستند که با بسته شدن فضای سایتهای خبری معتبر در ایران میتوانند خوراکی دلخواه و باب طبع خودشان برای مردمی که منتظر شنیدن اخباری از ناآرامیها هستند فراهم کنند.
در عصر ارتباطات و تکنولوژی نمیتوان جلوی انتشار خبر را گرفت. نمیتوان مردم را از اینترنت که در تمام دنیا در دسترس عموم قرار دارد منع کرد.
اگر نگذاریم رسانههای داخلی این اخبار را پوشش دهند مطمئن باشید راه را برای شبکههای خارجی هموار کردهایم، شبکههایی که حالا احتمالاً با دمشان گردو میشکنند و حسابی خوشحال از این یکهتازی هستند.
پایان پیام