انواع ماهی در بندرعباس و تنگه هرمز
انواع ماهی در بندرعباس و تنگه هرمز
به گزارش پایگاه خبری گلونی ماهی یکی از غذاهای مفیدی است که میتوان از دریای شمال و همچنین جنوب آن را به صورت طبیعی صید کرد و از خواص بیشمار آن استفاده کرد.
شاید یکی از معدود غذاهایی که به تنهایی اکثر مواد مغذی و مفید را داراست همین ماهی باشد.
انواع ماهی در بندرعباس و تنگه هرمز
ماهی و محصولات دريايی با وجود آن كه جزو مواد غذايی حيوانی هستند، ولی از نظر تركيب چربی با ساير مواد حيوانی متفاوتاند.
چربی موجود در مواد غذایی حيوانی به طور عمده حاوی تركيباتی به نام اسيدهای چرب اشباع شده هستند كه اين تركيبات موجب بالا بردن كلسترول و ساير چربیهای نامطلوب خون میشوند.
ولی ماهی و آبزيان با وجود آن كه از دسته مواد غذايی حيوانی هستند با اين حال نوع چربی موجود در آنها مشابه مواد گياهی است و از اسيدهای چرب اشباع نشده به نام امگا ۳ در آبزيان وجود دارد كه اثرات بسيار مهمی در سلامت انسان به عهده دارد و در پيشگيری از بسياری از بيماریها و كنترل و كمک به بهبود اختلالات و عوارض مختلف نقش مهم و سازندهای به عهده دارد.
بنابراين افراط در مصرف چربیهای حيوانی، سلامت قلب و عروق را به خطر انداخته و در نهايت منجر به سكتههای قلبی و مغزی میشود.
ولی ماهی و آبزيان با وجود آن كه از دسته مواد غذايی حيوانی هستند با اين حال نوع چربی موجود در آنها مشابه مواد گياهی است و از اسيدهای چرب اشباع نشده به نام امگا ۳ در آبزيان وجود دارد كه اثرات بسيار مهمی در سلامت انسان به عهده دارد و در پيشگيری از بسياری از بيماریها و كنترل و كمک به بهبود اختلالات و عوارض مختلف نقش مهم و سازندهای به عهده دارد.
ماهی يكی از منابع خوب آهن است و آهن در خونسازی و همچنين در حفظ مقاومت بدن در برابر ميكروبها نقش مهمی به عهده دارد.
آهن موجود در ماهی به گونهای است كه جذب آن در دستگاه گوارش آسان بوده و به خوبی در بدن به مصرف میرسد. علاوه بر آن آهن موجود در ماهی، جذب آهن منابع گياهی را هم افزايش میدهد بنابراين نقش مهمی در پيشگيری از كم خونی ناشی از فقر آهن به عهده دارد.
پایان پیام
کد خبر : 146200 ساعت خبر : 9:40 ق.ظ