خرمای پیارم بندرعباس یک خرمای خوشمزه

خرمای پیارم بندرعباس یک خرمای خوشمزه

در جنوب ایران و شمالی‌ترین نقطه استان هرمزگان، درست در انتهای سلسله جبال زاگرس منطقه‌ای کوهپایه وجود دارد که شاید بتوان گفت یکی از خوشمزه‌ترین خرماهای نیمه خشک دنیا را در دامن خود پرورش می‌دهد. این خرما در گویش محلی پیارم نامیده می شود.

خرمای پیارم به عنوان قند مجاز مصرفی برای افراد مبتلا به دیابت بسیار مناسب است.

به گزارش پایگاه خبری گلونی خُرما یا رطب گیاهی تک‌لپه‌ای و گرمسیری جزو تیره نخل‌ها است که میوه‌اش خوراکی و دارای هسته‌ای سخت و پوست نازک و طعم شیرین که به شکل خوشه‌ای بزرگ از شاخه آویزان می‌گردد و برگ‌های آن بزرگ است.

ارتفاع نخل به ۱۰ تا ۲۰ متر یا بیشتر می‌رسد.

پیارُم نام یکی از انواع خرماهایی است که در شهرستان حاجی آباد استان هرمزگان کشت می‌شود.

رقم پیارم از نوع تجاری و درجه یک بوده که به دلیل کیفیت مناسب و بازارپسندی یک رقم خاص صادراتی محسوب می‌شود.

این محصول تاکنون به خوبی توانسته توجه بازارهای جهانی را به خود جلب نماید.

پوست نازک این خرما به رنگ قهوه‌ای تیره و با توجه به اینکه گوشت و پوست آن کاملاً به یکدیگر چسبیده‌اند، ظاهری زیبا و مطلوب دارد و فرایند شستشوی آن نیز به صورت کامل صورت می‌گیرد و با توجه به اینکه عمده قند موجود در آن از نوع فروکتوز است به راحتی و سرعت در سوخت‌وساز بدن استفاده شده و کسانی که یک بار این خرما را مصرف کرده‌اند به خاطر طعم بسیار خوب و ظاهر مطلوب و سایر خواص غذایی آن معمولاً مصرف‌کننده دائمی این خرما می‌شوند.

برای هزاران سال، میوه خرما غذای اصلی کشورهای خاورمیانه و هندوستان بوده است.

هر خرما شامل حدود ۲۰ کالری است و حاوی ۲.۸ میلی گرم کلسیم و ۵ گرم کربوهیدرات دارد.

همچنین خرما غنی از آنتی اکسیدان‌ها است که تانن‌ها مهمترین آنها است.

این تانن‌ها از آسیب سلولی جلوگیری می‌کند و در برابر التهاب از بدن محافظت می‌کند.

در واقع، خوردن خرما با معده خالی کرم روده را می‌کشد.

خرمای پیارم بندرعباس یک خرمای خوشمزه

خرید از کشمون با کد تخفیف golvani
عسل، زعفران، برنج، چای، خرما، زرشک و روغن زیتون

پالپ این میوه با اصلاح محدودکننده مواد معدنی که در طول یبوست رخ می‌دهد، باعث بهبود یبوست می‌شود.

فیبر خرما نیز برای جلوگیری از سرطان سیستم گوارش مفید است.

خوردن تعداد کمی خرما در روز باعث بهبود سلامت قلب خواهد شد.

 آنتی اکسیدان‌ها در خرماها باعث جلوگیری از آترواسکلروز می‌شوند که اساسا باعث سخت شدن شریان‌ها و ایجاد لخته می‌شود.

 این آنتی اکسیدان‌ها حذف کلسترول را از سلول‌های عروقی تحریک می‌کنند.

 خرما نیز شامل ایزوفلاون است که شناخته شده برای کاهش خطر بیماری قلبی عروقی است.

همچنین مصرف خرما حتی برای افراد سالم می‌تواند بر میزان کلسترول و استرس اکسیداتیو تاثیر مثبتی داشته باشد.

 خرما منبع غنی از مس، منیزیم، سلنیوم و منگنز است.

همه این ها برای حفظ سلامت استخوان ها و جلوگیری از بیماری های مرتبط با پوکی استخوان ضروری هستند.

خرما غنی از ویتامین K است، که یک انعقاد کننده خون است و به سوخت و ساز بدن شما کمک می‌کند.

در مطالعات هندی نشان داده شده است که گرده خرما در طب سنتی برای افزایش باروری مردان استفاده می‌شود.

خرماهای تازه، زمانی که در یک ظرف خلا هوا در یخچال نگهداری می‌شود، می‌تواند تا ۶ ماه ذخیره شود.

خرمای خشک شده، عمر طولانی‌تری دارد و می‌تواند مثلا یک سال ذخیره شود.

 انجماد خرماها طول عمر این میوه را افزایش می‌دهد.

پایان پیام

کد خبر : 146016 ساعت خبر : ۳:۱۶ ب٫ظ

لینک کوتاه مطلب : https://golvani.ir/?p=146016

اشتراک در نظرات
اطلاع از
0 Comments
Inline Feedbacks
نمایش تمام نظرات