سیب زمینی پندال و خواص آن
به گزارش پایگاه خبری گلونی سیبزمینی شیرین یا پندال گیاهی گلدار متعلق به خانواده پیچکیاناست.
داشتن، نشاسته بالا، مزه شیرین آن را به یک میوه ریشهای مهم تبدیل کردهاست.
برگهای آن گاهی به عنوان سبزی خورده میشود.
با اینکه خانواده آنها دارای ۵۰ سرده و ۱۰۰۰ گونه است اما مهمترین و کاربردیترین گونه آن همین سیبزمینی شیرین است و بقیه گونهها یا بهطور محلی استفاده میشوند یا سمی هستند.
سیب زمینی شیرین ماده غذایی با ارزشیست که نباید از مصرف آن غافل باشیم .
با خوردن سیب زمینی شیرین مقادیر زیادی از انواع ویتامینها به راحتی وارد بدن ما میشوند.
ارزش غذایی بالای سیب زمینی شیرین باعث میشود که بدن، بسیاری از کمبودهای خود را با خوردن این ماده غذایی جبران کند.
سیب زمینی شیرین رنگهای مختلف و ارزش غذایی بالایی دارد.
این نوع سیب زمینی شیرین حاوی قند طبیعی است.
این قندها باعث کنترل و تثبیت قند خون میشوند و حالت مقاومت سلولهای به انسولین را کاهش میدهند.
در نتیجه میتوان گفت که این سیبزمینی برای دیابتیها مفید است.
سیب زمینی پندال و خواص آن
سیب زمینی شیرین سرشار از فیبرهای غذایی است که برای ارتقای سلامت دستگاه گوارش لازم و ضروری هستند.
این فیبرها از بروز سرطان کولون پیشگیری کرده و با یبوست مقابله میکنند.
همچنین سرشار از پتاسیم، منیزیم، منگنز، کلسیم و آهن است.
پتاسیم موجود در سیبزمینی شیرین برای کاهش عضلانی و نفخ ورزشکاران بسیار مفید است.
این سبزی پرخاصیت انرژی زیادی به شما خواهد داد و از گرفتگی عضلات پیشگیری میکند.
سیب زمینی شیرین به دلیل دارا بودن پتاسیم به تنظیم ضربان قلب و علائم عصبی نیز کمک میکند.
سیب زمینی شیرین همچنین برای مقابله با بیماری نقرس، آرتریت و آسم مفید است چون سرشار از کاراتنوئیدهایی مانند بتاکاروتنهایی است.
این ترکیب مفید باعث کاهش اثرات پیری شده و از رشد سلولهای سرطان سینه و سرطان ریه پیشگیری میکند.
پایان پیام