خرمای حلاوی طعم واقعی یک خرما
خرمای حلاوی طعم واقعی یک خرما
این محصول بیشتر در خوزستان مناطق آبادان، خرمشهر، اهواز و شادگان به عمل میآید.
این محصول یکی از ارقام مهم صادارتی کشور عراق به شمار میرود و در آمریکا به نام «دروم داری» به فروش میرسد.
از خرماهای نرم است.
به گزارش پایگاه خبری گلونی خُرما یا رطب گیاهی تکلپهای و گرمسیری جزو تیره نخلهاست که میوهاش خوراکی و دارای هستهای سخت و پوست نازک و طعم شیرین که به شکل خوشهای بزرگ از شاخه آویزان میگردد و برگهای آن بزرگ است. ارتفاع نخل به ۱۰ تا ۲۰ متر یا بیشتر میرسد.
خرمای حلاوی بیشتر در استان خوزستان کاشته میشود.
این خرما یکی از ارقام مهم صادراتی کشور ایران است. خرما حلاوی جزو خرما های نرم محسوب میشود. بافت میوهای خرما به صورت بدون فیبر و یا کم فیبر و دارای پوستی نازک و شکننده است که به بافت میوه چسبیده است اندازه میوه کوچک و به شکل دوکی ته گرد است.
میوه خرمای حلاوی کوچک و جزو زودرس ترین خرما است.
هسته این خرما بزرگ و میزان چسبندگی میوه به هسته متوسط و چسبندگی کلاهک به میوه کم است.
خرما حلاوی در مقابل رطوبت مقاوم است. این خرما جزو شیرینترین خرماها است و از نظر اهمیت در سطح متوسط است. خرمای حلاوی از جمله خرما های نرم و شیرین شادگان است.
برای هزاران سال، میوه خرما غذای اصلی کشورهای خاورمیانه و هندوستان بوده است.
هر خرما شامل حدود ۲۰ کالری است و حاوی ۳ میلی گرم کلسیم و ۵ گرم کربوهیدرات دارد.
همچنین خرما غنی از آنتی اکسیدانها است که تاننها مهمترین آنها است.
این تاننها از آسیب سلولی جلوگیری میکند و در برابر التهاب از بدن محافظت میکند.
در واقع، خوردن خرما با معده خالی کرم روده را میکشد.
خرمای حلاوی طعم واقعی یک خرما
خرید از کشمون با کد تخفیف golvani
عسل، زعفران، برنج، چای، خرما، زرشک و روغن زیتون
پالپ این میوه با اصلاح محدودکننده مواد معدنی که در طول یبوست رخ میدهد، باعث بهبود یبوست میشود.
فیبر خرما نیز برای جلوگیری از سرطان سیستم گوارش مفید است.
خوردن تعداد کمی خرما در روز باعث بهبود سلامت قلب خواهد شد.
آنتی اکسیدانها در خرماها باعث جلوگیری از آترواسکلروز میشوند که اساسا باعث سخت شدن شریانها و ایجاد لخته میشود.
این آنتی اکسیدانها حذف کلسترول را از سلولهای عروقی تحریک میکنند.
خرما نیز شامل ایزوفلاون است که شناخته شده برای کاهش خطر بیماری قلبی عروقی است.
همچنین مصرف خرما حتی برای افراد سالم میتواند بر میزان کلسترول و استرس اکسیداتیو تاثیر مثبتی داشته باشد.
خرما منبع غنی از مس، منیزیم، سلنیوم و منگنز است.
همه این ها برای حفظ سلامت استخوان ها و جلوگیری از بیماری های مرتبط با پوکی استخوان ضروری هستند.
خرما غنی از ویتامین K است، که یک انعقاد کننده خون است و به سوخت و ساز بدن شما کمک میکند.
در مطالعات هندی نشان داده شده است که گرده خرما در طب سنتی برای افزایش باروری مردان استفاده میشود.
خرماهای تازه، زمانی که در یک ظرف خلا هوا در یخچال نگهداری میشود، میتواند تا۶ ماه ذخیره شود.
خرمای خشک شده، عمر طولانیتری دارد و میتواند مثلا یک سال ذخیره شود.
انجماد خرماها طول عمر این میوه را افزایش میدهد.
پایان پیام
کد خبر : 146883 ساعت خبر : 7:31 ب.ظ