اخبار را به سبک گلونی بخوانید ...

پدر علم کروناشناسی رازهای این ویروس را فاش کرد

پدر علم کروناشناسی رازهای این ویروس را فاش کرد

به گزارش پایگاه خبری گلونی رضا طاهرخانی در مورد کرونا یک مطلب طنز رادیویی نوشته که در زیر می‌خوانیم.

پدر علم کروناشناسی

با عرض سلام خدمت شنوندگان محترم برنامه چگونه کرونا نگیریم. در خدمت دکتر شمیلی هستیم، فوق تخصص کرونا شناسی از دانشگاه مالتی مدیا ساینس شمال شرق افریقا.

در قسمت قبل در مورد راه های پیشگیری از کرونا از ایشان پرسیدیم و ایشان مگس تسه تسه رو منشا اصلی کرونا معرفی کردند.

جناب دکتر با ادامه توضیحات حول محور کرونا در خدمت شما هستیم.

با عرض سلام خدمت شنوندگان محترم. بنده قویا تکذیب می‌کنم.

چی رو تکذیب می‌کنید؟

مگس تسه تسه هیچ ربطی به کرونا نداره. کرونا از طریق استفاده از تاج جوجه یک روزه نر در داخل کالباس پسته‌دار به وجود آمده.

چون پسته طبع گرم داره و تاج خروس طبیعتش سرده، وقتی این دو کنار هم استفاده می‌شه، بعد از عمل بلع توسط انسان یا همون خورده شدن، بدن به حالت ترک خوردن می‌ره و از این ترک‌ها ویروس کرونا نشات می‌گیره.

الان بازم می‌خوایید بپرسید این چه ربطی به چین داره؟ این دقیقاً به چین مربوطه.

چون ما توی کالباس پسته‌دار، پسته نمی‌زنیم. باقالی می‌زنیم و چون باقالی طبیعتش سرده، هیچ مشکلی نداره. ولی چینی‌ها پسته می‌زنن تو کالباس پسته‌دار.

بسیار ممنون که جواب سوال بعدی من رو هم دادید. خب جناب دکتر چه کار کنیم که کرونا نگیریم؟

کالباس پسته‌دار خارجی نخورید. کالباس پسته‌دار ایرانی هم اگه می‌خورید، در کنارش پسته نخورید. همون زیتون و چیپس و اینا رو بخورید تا کرونا نگیرید.

جناب دکتر به نظر شما تقویت سیستم ایمنی بدن، با استفاده از گرمی‌جات مثل زنجبیل و دارچین، آیا تاثیری بر مقاومت بدن در مقابله با این بیماری داره؟

قطعاً داره. بنده عرض می‌کنم پسته نخورید چون گرمه. شما از زنجبیل می‌پرسید؟

اصلاً اصلاً زنجبیل رو با کالباس پسته‌دار استفاده نکنید. چون به همون تَرَک‌ها می‌رسید.

جناب دکتر چطور بفهمیم که طبیعت ما سرده یا گرم؟

اصلا نیازی به فهمیدن این قضیه نیست. شما طبعتون هر چی می‌خواد باشه بذارید باشه.

برای متعادل کردن طبیعت بدن خودتون، مثل ماشین که از روغن و آب استفاده می‌کنه، شما هم می‌تونید این کار رو بکنید.

تمامی ورودی‌های بدن‌تون رو مرطوب و خروجی‌ها رو به روغن اغشته کنید.

البته دوستان روغن بنفشه را معرفی کردن. ولی بنده به عنوان پدر علم کروناشناسی عرض می‌کنم که شما می‌تونید از روغن سرخ کردنی بهار هم استفاده کنید.

در مورد استفاده از سرکه سفید یا الکل بالای ۷۰ درصد نظرتون چیه؟

اولاً که به هیچ عنوان این دو تا رو با هم مصرف نکنید.

بعد اینکه الکل بالای ۷۰ درصد خیلی خوبه، به شرطی که اندازه مصرف بشه.

مصرف زیادش باعث خشک شدن پوست و پوسیدن الیاف لباس می‌شه. پس خیلی باید دقت کرد.

جناب دکتر در خصوص سفر کردن یا نکردن در این ایام پیک شیوع کرونا چه نظری دارید؟

سفر در همه حال خوبه. حتی در این اوضاع اپیدمی کرونا.

ولی باید دقت داشت، مثلا در طول سفر به رستوران نرید برای خوردن غذا.

غذا رو از رستوران بگیرید و توی پارک بخورید. اصلا قیلون نکشید توی سفره خونه‌ها. حتماً قلیون شخصی خودتون رو همراه داشته باشید.

هر شخصی هم برای خودش لبی داشته باشه و تند تند عوض کنید.

این‌ها رو رعایت کنید، سفر کردن هیچ مشکلی نداره، بلکه برای بالا رفتن روحیه و تقویت سیستم ایمنی بدن خیلی هم خوبه.

پایان پیام

کد خبر : 151459

لینک کوتاه مطلب : https://golvani.ir/?p=151459

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.