تایید خبر بازداشت مرتضی کهنسال روحانی مدعی طب اسلامی در لنگرود
مرتضی کهنسال روحانی مدعی طب اسلامی با حکم دادگاه ویژه روحانیت در لنگرود بازداشت شد.
به گزارش پایگاه خبری گلونی ایسنا نوشت: میزان خبر بازداشت مرتضی کهنسال مدعی طب اسلامی که در اقدامی عجیب با ورود به بخشهای مختلف بیمارستانی در گیلان با نادیده گرفتن توصیهها و دستورات پزشکی از خود فیلمهایی منتشر کرده بود که نشان میداد مشغول مداوای بیماران مبتلا به ویروس کروناست را تایید کرد.
این اقدام واکنش افکار عمومی و جامعه پزشکی را در پی داشت و دادگاه ویژه روحانیت حکم بازداشت این روحانی مدعی طب اسلامی را در همان نخستین روزهای سال جاری صادر کرد.
بر همین اساس مرتضی کهنسال روز گذشته در لنگرود بازداشت و در حال حاضر در بازداشتگاه به سر میبرد.
ماجرای ورود کهنسال به بیمارستان
روز اول فروردین فرد معممی بدون کسب مجوز و رعایت نکات ایمنی وارد بیمارستان شهید بهشتی انزلی شده و با به سخره گرفتن پزشکان و اصول علم پزشکی با ادعای درمان از طریق طب اسلامی از بیماران خواسته بود که ماسکشان را کنار بزنند تا او محلولی به صورت آنها بزند.
این روحانی مدعی طب اسلامی از این اقدام خود فیلم تهیه و در فضای مجازی منتشر کرده بود.
وی در فیلم منتشر شده با انگشت خود در ظرفی می زند، سپس همین انگشت را دور لب و بینی بیمار بی دفاع میکشد.
سپس همین انگشت پر از عفونت را مجددا به اطراف دهان و بینی بیمار دیگری میکشد و پزشکان را ناتوان از درمان عنوان کرده و به سخره میگیرد.
سازمان نظام پزشکی کشور نیز در پی این موضوع به حضور مدعیان طب اسلامی بر بالین بیماران مبتلا به کرونا اعتراض کرد و آن را مصداق بارز تشویش اذهان عمومی دانست و خواستار برخورد مقامهای قضایی با این مساله شد.
۲۴ساعت بعد از حضور وی، یکی از بیماران به نام محسن شریفی، که کهنسال با او تماس گرفته بود، بدحال شده و به ICU منتقل و در نهایت فوت کرد.
جامعه دینی و مذهبی ایران و علما و روحانیون طراز اول با این قبیل کارها مخالف هستند.
مرتضی کهنسال روحانی مدعی طب اسلامی در لنگرود بازداشت شد. https://t.co/cInxR8u7RX
— خبرگزاری فارس (@FarsNews_Agency) April 4, 2020
پایان پیام