زنده به گور کردن جوجه های یکروزه؛ احساسات مردم را برانگیخت

زنده به گور کردن جوجه های یکروزه؛ احساسات مردم را برانگیخت

به گزارش پایگاه خبری گلونی فیلم‌هایی که از زنده به گور کردن جوجه‌های یکروزه منتشر شده است، باعث خشم و عصبانیت مردم شد.

چرا این کار را انجام دادند؟

در روزهای گذشته قیمت مرغ به شدت کاهش پیدا کرده است و مردم در این مدت کرونا، کمتر مرغ خریده‌اند.

به گمان تولیدکنندگان مرغ، پرورش این جوجه‌ها به‌صرفه نبوده است.

فرآیند تولید مرغ، این گونه است که در هر ماه باید تعدادی جوجه آماده بشود برای پروار شدن، الان چون قیمت مرغ پایین آمده است، خرید دان برای آنها به‌صرفه نیست، چون نمی‌‌توانند در ماه‌های آینده هم هزینه دان و نگهداری را دربیاورند و هم سود کنند.

در این مدت رستوران‌ها و صنایع هم بسته بوده‌اند و عملا مرغ در کشور مانند گذشته مصرف نشده است.

پس انجمن صنفی تولیدکنندگان جوجه یکروزه؛ تولید بیشتر مرغ را به‌صرفه ندانسته‌اند.

یعنی چون بازار کشش تولید جدید را ندارد آنها یک دوره تولید را با زنده به گور کردن جوجه‌ها حذف کرده‌اند.

آنها اعتقاد داشته‌اند اگر مرغ تولید کنند، زیان‌ده خواهد بود.

برخی کارشناسان عقیده دارند قیمت مرغ در بازار بر اساس عرضه و تقاضا به‌وجود آمده است نه تنظیم بازار.

حالا با از بین بردن جوجه‌های یکروزه، مرغ تولید شده در بازار رمضان مصرف می‌شود و جوجه‌کشی دوباره آغاز خواهد شد.

البته تحریم دان مرغ هم بر اتفاق تاثیر داشته است.

توضییح یک مرغدار: جوجه يك روزه دقيقا توى همون روز اول جنسيتش قابل شناسايىه. مرغ ها رو جدا مى‌كنن و مى‌فرستن مرغدارى. خروس‌ها رو به اين شكل خفه مى‌كنن و یا با ذرت و مكمل‌هاى ديگه به دانه پارس تبديل مى‌كنن كه اونم غذاى مرغ‌ها مى‌شه. اين كار در طول سال اتفاق مى‌افته و فقط توى ايران نيست و حتى توى آلمان هم همينه. اينها كه خفه مى‌شن خروس هستن. اون جوجه رنگى‌هاى توى بازار هم نود و نه و نيم درصد خروس هستن.

نامه منسوب به انجمن صنفی تولیدکنندگان جوجه یکروزه
نامه منسوب به انجمن صنفی تولیدکنندگان جوجه یکروزه

زنده به گور کردن جوجه های یکروزه


پایان پیام

کد خبر : 160198 ساعت خبر : 10:25 ب.ظ

لینک کوتاه مطلب : https://golvani.ir/?p=160198
اشتراک در نظرات
اطلاع از
0 Comments
Inline Feedbacks
نمایش تمام نظرات