سفر در نیمه خرداد چگونه باشد؟ انتقاد از بی‌برنامگی سفرها در تعطیلات فطر

سفر در نیمه خرداد چگونه باشد؟ انتقاد از بی‌برنامگی سفرها در تعطیلات فطر

رییس انجمن صنفی دفاتر خدمات مسافرتی ایران، با انتقاد از بی‌برنامگی برای سفر در تعطیلات عید فطر و نیمه خردادماه، این پرسش را مطرح کرد که متولی گردشگری از زمانی که کرونا در کشور شایع شده، چه برنامه‌ریزی برای سفر و گردشگری داشته است؟

به گزارش پایگاه خبری گلونی حرمت الله رفیعی در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به نحوه سفرهای خانوادگی در تعطیلات عید فطر که بیشترین پراکندگی آن در مناطق شمالی ایران بود و با هشدار و اخطارهای بسیاری هم مواجه شد، اظهار کرد: یک ماه پیش، از آژانس‌ها خواستیم برای سفر در تعطیلات خردادماه برنامه ریزی کنند، اما آن موقع برخی دستگاه‌ها مثل وزارت بهداشت مخالفت کردند و اجازه اجرای تور ندادند و گفتند که سفر نباید اتفاق افتد، همان موقع متولیان گردشگری باید بیشتر به فکر می‌بودند.

سفر در نیمه خرداد

وقتی یک‌باره دستور باز شدن قفل کرونا را می‌دهند، همه مشاغل باز می‌شوند و شرایط عادی حاکم می‌شود، آیا می‌توان برای گردشگری و سفر یک‌باره برنامه ریزی کرد که حالا انتظار شکل دیگری از مسافرت را داریم؟

وی افزود: ده پانزده روز پیش به وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی یادآور شدم که کشور با دو هفته تعطیلی روبرو است، باید اجازه بدهید برای سفرها برنامه‌ریزی کنیم.

حتی اگر دغدغه کرونا و مهار آن را داشته باشیم و نگران آسیب مردم باشیم، باید هدفمند کار کنیم.

آژانس‌ها باید برنامه‌ریزی می‌داشتند و تور آماده می‌کردند، این کار دو خاصیت داشت؛ علاوه بر این که چرخ گردشگری به تدریج به حرکت درمی‌آمد، هزینه سفر مردم هم کاهش پیدا می‌کرد.

وقتی برنامه ریزی نباشد مردم هم سوار ماشین شخصی می‌شوند و هر جایی می‌روند و گرفتار دلال‌ها می‌شوند و هیچ کجا هم از آن‌ها حمایت نمی‌کند.

رفیعی گفت: هنوز فرصت است، تعطیلات دیگری در پیش داریم، استدعا می‌کنیم برنامه ریزی سفر را در دستور قرار دهند.

رییس هیات مدیره انجمن صنفی دفاتر خدمات مسافرتی ادامه داد: شما دیده‌اید از زمانی که کرونا در کشور شایع شود، متولی برنامه‌ای برای سفر و صنعت گردشگری داشته باشد.

ما که ندیدیم برنامه‌ای داشته باشند. اگر بخش خصوصی قرار است کار کند، باید نقطه نظر دولت را بداند و در جریان برنامه‌ها و سیاست‌های آن قرار گیرد.

وی افزود:

عموما شکل کار ما این طور است که در بخش خصوصی جلسه می‌گذاریم و دولت را به نقد می‌کشیم و دولت هم مجزا جلسه می‌گذارد و از بخش خصوصی انتقاد می‌کند، بعد در یک جلسه فرمایشی کنار هم می‌نشینیم و باهم می‌خندیم و بهم تعارف می‌کنیم.

تا وقتی در کنار هم قرار نگیریم و باهم کار نکنیم موفقیتی حاصل نمی‌شود و این اوضاع هم تغییر نمی‌کند.

رفیعی با انتقاد از کنار گذاشته شدن بخش خصوصی از برنامه‌ریزی‌ها در گردشگری، اظهار کرد: متولی گردشگری از ابتدای کرونا یک جلسه با بخش خصوصی نداشته که برون رفت و نتیجه‌ای داشته باشد.

دفاتر خوابیده‌اند و مسؤولان هم مدام می‌گویند در جلسه‌اند. آن جلسات تا حالا چه خاصیتی داشته است، به جای کار کلان دنبال تشکیل و ثبت تشکل خصوصی هستند.

برای برون رفت از وضع موجود چه برنامه‌ای دارند، جز این که مدام گزارش اشتباه از آمار و ارقام می‌دهند تا نشان دهند کاری انجام شده است.

رییس هیات مدیره انجمن صنفی دفاتر خدمات مسافرتی ایران گفت: برخی آژانس‌ها که نتوانستند ادامه حیات بدهند و از این چرخه درحال خروج هستند، آن دسته که مانده‌اند بدون حمایت کارهایی را هرچند کوچک در دست انجام دارند.

امیدوارم دولت هم با گروهی که هنوز در حیات است جلسه بگذارد و راه حل بخواهد و کمک کند. اگر خوب حرکت کنیم قطعا صنعت گردشگردی در ایران تابستان بدی نخواهد داشت.

پایان پیام

کد خبر : 164328 ساعت خبر : 7:59 ق.ظ

لینک کوتاه مطلب : https://golvani.ir/?p=164328
اشتراک در نظرات
اطلاع از
0 Comments
چیدمان
اولین نظرات آخرین نظرات
Inline Feedbacks
نمایش تمام نظرات