هزینه درمان کرونا بالاست؛ ماسک بزنید

هزینه درمان کرونا بالاست؛ ماسک بزنید

پرستار بخش آی‌سیوی بیمارستان مسیح‌دانشوری معتقد است: دارو رمدسیویر برای درمان بیماران کرونایی جواب مثبت داده، اما برای پروتکل اولیه درمان این بیماری ۱۲ عدد از آن نیاز است که قیمت بسیار بالایی دارد.

به گزارش گلونی توحید سلیمانی در گفت و گو با ایسنا، درخصوص برخی داروهای استفاده شده در بیمارستان مسیح دانشوری برای کرونا اظهار کرد: بیمارستان مسیح دانشوری جزو بیمارستان‌های تحقیقاتی است. طرح تحقیقاتی دارو فاویپراویر در این بیمارستان انجام شد  که ما قبلا از این داروها برای درمان بیماران کرونایی استفاده می‌کردیم. درمان با این دارو نتیجه مثبت داشت اما در حال حاضر این دارو موجود نیست.

وی افزود: داروهای” کلترا” و “اینترفرون بتا ” از دیگر طرح‌های تحقیقاتی هستند که از آن‌ها نیز استفاده می‌کنیم. هر کسی که در رنج سفید این بیماری باشد هردارویی که از بیرون تهیه کند، برای او استفاده می‌کنیم.

پرستار بخش آی‌سیوی بیمارستان مسیح‌دانشوری خاطرنشان کرد: داروی رمدسیویر نیز برای درمان بیماران کرونایی جواب مثبت داده است اما به‌دلیل اینکه این دارو قیمت بسیار بالایی دارد باید مردم از بیرون تهیه کنند برای پروتکل اولیه درمان این بیماری ۱۲ عدد از آن نیاز است که قیمت بسیار بالایی دارد.

هزینه درمان کرونا بالاست

وی  با بیان اینکه «اوضاع شیوع ویروس کرونا بسیار خراب است»، عنوان کرد: ظرفیت پذیرش بیمارستان مسیح دانشوری تقریبا تکمیل است و از شهرستان پذیرش نمی‌کند، اما در صورت صلاحدید پزشکان می‌توانیم دراین بیمارستان مریض بستری کنیم. نصف بخش‌های بیمارستان مسیح دانشوری بسته است و مریض‌های دیگر را بستری می‌کند و فقط پنج بخش و آی سیوی اورژانس مختص به کرونا شده است.

سلیمانی بیان کرد:پذیرش و درمان بیماران مبتلا به کرونا به صورت سرپایی در بیمارستان مسیح دانشوری بسیار زیاد است. پذیرش برای بیمار کرونایی نداریم؛ چراکه تمامی بخش‌های کرونای بیمارستان پر است.

وی با بیان اینکه «بیمارستان‌های بقیه‌الله و امام حسین(ع) پر شده‌اند»، گفت: از کردستان به این بیمارستان‌ها برای پذیرش زنگ زدند و آن‌ها گفتند جایی برای پذیرش نداریم. مریض‌های کرونای ما بدحال‌ هستند.

پرستار بخش آی‌سیوی بیمارستان مسیح‌دانشوری افزود: درمان بیشتر شده است و سه هفته است که وضع بیماران کرونایی ما نسبت به ماه گذشته که شیوع آن آرام‌تر شده بود، بیشتر شده است. اکثر مریض‌های ما زیر دستگاه ونتیلاتور هستند.

سلیمانی با اشاره به اینکه «مشکلات ریوی در بیماران کرونایی بیمارستان ما زیاد شده است»، خاطرنشان کرد: این میزان مبتلا به کرونا در بیمارستان مسیح دانشوری، نسبت به اسفند و فروردین‌ماه کمتر است ولی نسبت به یک ماه گذشته افزایش داشته است.

این پرستار ادامه داد: با خانواده‌های بیماران از تلفن همراه شخصی خودم تماس تصویری برقرار می‌کنم تا به کاهش استرس آنها و امید به بهبودی‌شان کمک کرده باشم.

پایان پیام

کد خبر : 167658 ساعت خبر : 11:16 ق.ظ

لینک کوتاه مطلب : https://golvani.ir/?p=167658
اشتراک در نظرات
اطلاع از
0 Comments
چیدمان
اولین نظرات آخرین نظرات
Inline Feedbacks
نمایش تمام نظرات