قهوه گانودرما یک نوشیدنی محبوب و پرطرفدار
به گزارش گلونی قهوه یک نوشیدنی محبوب در بین مردم جهان است. در واقع از زمانهای گذشته تا حالا این نوشیدنی طرفداران بسیار زیادی داشته و دارد.
در طول زمان انواع جدید و مزههای دیگری به آن اضافه شده و هر کدام با نامی مشخص به لیست کافهها و علاقهمندیهای قهوهدوستان افزوده شد.
مزه قهوه فقط در فنجانها باقی نماند و در انوع بستنی، کیک و هر خوراکی که بتوان آن را مزهدار کرد وارد شد.
یکی از انواع پرطرفدار، قهوه گانودرماست که از زمانهای بسیار دور در چین ابداع شد.
چینیها قهوه را با قارچ قرمزی ترکیب کردند و معجونی با نام قهوه «گانودرما» به وجود آوردند.
این قهوه که طرفداران زیادی پیدا کرد گویا خواص خاصی داشت که باعث شد مشتاقان چشیدن این طعم و مزه بیشتر شوند.
ترکیب عجیب قارچ با قهوه بوداده شاید در نگاه اول خیلی خوشمزه به نظر نرسد، اما با محبوبیتی که پیدا کرد معلوم است توانست به ذائقه مردم زیادی خوش بنشیند.
جالب است بدانید این ماده در چین باستان به عنوان «قارچ جاودانگی» نامیده میشد و از جمله قلیاییترین مواد روی زمین محسوب بود.
قهوه گانودرما نوعی نوشیدنی به صورت پودر فوری است و حاوی پودر قهوه و عصاره قارچی به نام «گانودرما» است.
قارچ گانودرما خواص درمانی دارد و به نامهای «قارچ جانافزا»، «رِیشی» یا «لینگژی» هم شناخته میشود.
این قارچ سابقهای طولانی در طب سنتی چین دارد. مصرف کنندگان قهوه گانودرما ادعا میکنند از خواص دارویی آن نیز بهره میبرند.
از سال ۱۹۷۰ پرورش این قارچ در محیطهای کنترل شده رواج پیدا کرد و محصولات متنوعی با استفاده از آن تولید میشوند.
در ساخت قهوه گانودرما از مواد دیگری مانند: شکر، مکمل قهوه و گیاهان دارویی هم بهره میبرند. گفته میشود که این قهوه جذاب هم مفید است و هم علاوهبر مزایای زیادی که دارد در ترک و کمکردن قهوه مصرفی عادی به شما کمک میکند و این امر بدین معناست که دیگر قهوه عادی مصرف نمیکنید، اما انرژی مورد نیاز از قهوه را، «گانودرما» در اختیارتان قرار میدهد.
تبلیغات زیادی درباره مزایای این قهوه در رسانهها مطرح میشود، اما هنوز هیچ یک از پشتوانه علمی برخوردار نیستند.
این قهوه که در قرنهای متمادی در چین مورد استفاده بوده، به داشتن مزایای فراوان هم شهرت داشته است.
پایان پیام