چای ماسالا یا چای ادویه دمنوشی خوش‌عطر و طعم

چای ماسالا یا چای ادویه دمنوشی خوش‌عطر و طعم

به گزارش گلونی برخی از ما دوست نداریم در نوشیدنی‌ها و غذاهای‌مان تنوعی بدهیم و دوست داریم همیشه «همان همیشگی» را استفاده کنیم.

حتی اگر چندین نفر پیشنهاد یک غذای خوشمزه را بدهند باز هم ترجیح می‌دهیم به شیوه سنتی خودمان رفتار کنیم و اصلاً پی تجربه مزه‌های جدید نیستیم.

اما برخی دقیقاً در نقطه مقابل این تفکر قرار دارند.

یعنی هر مزه جدیدی که بیابند، یا کسی به آنها پیشنهاد بدهد را سریع امتحان می‌کنند.

گاهی از این هم فراتر می‌روند و خودشان پی ساخت مزه‌های جدید می‌روند.

چندین طعم را با هم ترکیب می‌کنند و غذایی تازه می‌سازند.

چای و انواع آن هم همین است و برخی اصلاً حاضر نیستند از چای سنتی و قدیمی دست بردارند.

 در عوض برخی دیگر، انواع چای با مزه‌های متفاوت را تجربه می‌کنند.

یکی از این مزه‌ها، چای ماسالا است.

ماسالا از ترکیب چای خشک، چندین ادویه با مزه‌های متفاوت و شیر تهیه می‌شود.

چای ماسالا

این چای نوعی دم‌نوش هندی است که به عنوان دم نوشی خوش عطر و طعم تهیه می‌شود.

نکته‌ قابل‌توجه در مورد این چای معطر، کثرت و تنوع موادی است که در تهیه‌ آن به کار می‌رود.

اصلی‌ترین و پرکاربردترین عناصر  این چای عبارتند از: چای سیاه، دارچین، زنجفیل، هل، آنیسون ستاره‌ای (بادیان ختایی)، رازیانه، جوز هندی، میخک و شیر.

عطر ماسالا یا به‌عبارت‌دیگر چای ادویه، بسیار برانگیزاننده است و توجه هر شخصی را به خود جلب می‌کند.

تهیه‌ این چای با مواد و به شیوه‌های مختلف و بنابر سلیقه‌های متفاوت انجام می‌گیرد.

در هندوستان، معمولاً این چای در خانه‌ها از صفر تهیه می‌شود؛ یعنی ادویه‌جات را خودشان کوبیده و با آن‌ها چای مذکور را تهیه می‌کنند؛ اما در آمریکا و برخی از کشورهای اروپایی برای تهیه‌ آن همیشه از پودر ادویه‌جات استفاده می‌کنند.

هم‌چنین در آمریکا مخلوطی آماده از پودر ادویه‌جات و به‌اصطلاح چای کیسه‌ای ماسالا نیز وجود دارد.

پایان پیام

کد خبر : 177511 ساعت خبر : 1:12 ب.ظ

لینک کوتاه مطلب : https://golvani.ir/?p=177511
اشتراک در نظرات
اطلاع از
0 Comments
Inline Feedbacks
نمایش تمام نظرات