ثروتمندترین کشورهای دنیا را بشناسید
به گزارش گلونی در حالی که شیوع گسترده ویروس کرونا گردشگری را نیز مانند سایر جنبههای زندگی تحتتاثیر قرار داده است، ما قصد داریم تا با به اشتراک گذاشتن این نقشهها کمی از میل شما به سفر را ارضا کنیم و شاید الهام بخش انتخاب مقصد بعدی سفرتان باشیم.
درسهای خسته کننده جغرافیا در مدرسه را فراموش کنید. این نقشههای جذاب، واقعیتهای جالبی در مورد جهان و کشوری که در آن زندگی میکنید در اختیار شما قرار میدهد.
در این نقشهها شما با شادترین کشورها، فاسدترین آنها، کشورهایی که محل زندگی ثروتمندترین افراد هستند و… آشنا میشوید.
با آشنایی با این نقشهها در کنار لذت بردن از این واقعیتها میتوانید اطلاعات جغرافیایی خود را نیز بالا ببرید.
ثروتمندترین کشورهای دنیا
ژاپن با صنعت خودروسازی و تولید محصولات الکترونیکی خود، ایسلند با صنعت توریسم و شیلات، و استرالیا با صنایع معدنی خود جز ثروتمندترین کشورها جهانند.
در عصر ایران نیز در همین باره میخوانیم: برخی از کشورهای جهان به دلیل شاخصهای اقتصادی در رده ثروتمندترین کشورهای دنیا قرار دارند.
۱۰. عربستان سعودی
دلیل ثروتمند بودن عربستان همان طور که میدانید نفت است. اقتصاد این کشور بر پایه نفت و گاز بنا گذاشته شده و سرانه تولید ناخالص داخلی آن ۵۳۶۲۴ دلار است.
۹. سوئیس
سوئیس زیباترین کشور دنیا جزو ثروتمندترینهای هم محسوب میشود. سرانه تولید ناخالص ملی سوئیس ۵۶,۰۰۰ دلار است.
۸. آمریکا
جمع ثروت شخصی در آمریکا ۶۳/۵ تریلیون دلار بوده و این کشور از نظر شاخص جینی (شاخصی اقتصادی برای محاسبهی توزیع ثروت در میان مردم) چهارمین کشور با بالاترین درآمدهای فردی است. تولید ناخالص داخلی در این کشور ۹۱۴/۱۷ تریلیون دلار بوده و بزرگترین بورس جهان متعلق به آمریکا است.
۷. هنگکنگ
هنگکنگ به دلیل شاخص بالای تولید ناخالص داخلی جزو ثروتمندترینها و پیشرفتهترینهای دنیاست. این دولت شهر که در واقع منطقه ویژه چین محسوب میشود دارای بازار اختصاصی مالی بینالمللی است.
۶. نروژ
نروژ از نظر صادرات بهترین است و مواردی چون گاز، نفت خام و نفت تصفیه شده را صادر میکند. جمعیت اندک ۴/۹۷ میلیون نفری این کشور از این همه درآمد بهره فراوان میبرند و در سطح رفاهی مناسبی زندگی میکنند.
سرانه تولید ناخالص داخلی نروژ ۶۷۴۴۵/۲۰ دلار است.
۵. کویت
کویت هم جزو کشورهایی است که ثروتش را مدیون تولید نفت خام به میزان ۱۰۲ میلیارد بشکه و سرانهی تولید ناخالص داخلی ۷۰۹۱۳/۵۶ دلار است.
۴. برونئی
برونئی کشوری است در جنوب شرقی آسیا با سرانه تولید ناخالص داخلی ۷۲۳۷۰/۴۵ دلار که با صادرات نفت و گاز توانسته است جزو ثروتمندترینها در دنیا باشد.
۳. سنگاپور
دولت شهر سنگاپور یکی از جذابترین مکانها از نظر گردشگری است.سرانه تولید ناخالص داخلی در سنگاپور ۷۰۵۹۸/۱۰ دلار است.
۲. لوکزامبورگ
لوکزامبورگ دومین کشور کوچک و ثروتمندترین کشور دنیا بوده و سرانه تولید ناخالص ملی در این کشور ۹ برابر میانگین جهانی یعنی ۹۷۶۲۲ دلار است.
۱. قطر
قطر رتبه اول در این فهرست را دارد و این مقام را مدیون منابع غنی نفتی و گازیاش است.سرانه تولید ناخالص داخلی این کشور ۱۴۰۶۴۹ دلار است.
برای خواندن سایر اطلاعات جذاب جغرافیایی اینجا کلیک کنید.
پایان پیام
نویسنده: مریم قرهگزلو