داستان میکروچیپ و چی پی اس در واکسن

داستان میکروچیپ و چی پی اس در واکسن

داستان میکروچیپ و چی پی اس در واکسن

آیا واکسن های کووید۱۹ حاوی میکروچیپ و چی پی اس هستند؟

به گزارش گلونی نزدیک به یکسال است که از آغار همه گیری کووید۱۹ در کشورمان می‌گذرد و و مدتیست برخی از کشورها واکسیناسیون را برای کادر درمان، سالمندان و افراد مبتلا به بیماری‌های زمینه‌ای آغاز کرده‌اند.

در حالیکه برخی از کشورها با مشغول واکسیناسیون جمعیت خود هستند، شایعات مختلف در مورد واکسن‌ها با سرعتی چندبرابر سرعت واکسیناسیون در دنیا در حال گردشند.

یکی از این شایعات که به نظر می‌رسد فقط در فیلم‌های علمی تخیلی اتفاق می‌افتد وجود میکروچیپ یا جی پی اس (ردیاب) در واکسن‌هاست.

مدعیان معتقدند «با تزریق واکسن یک میکروچیپ یا ردیاب وارد بدن ما می‌شود و از آن به بعد ما تبدیل به آدم آهنی‌هایی خواهیم شد که کنترل‌مان دست خودمان نخواهد بود.»

میکروچیپ و چی پی اس در واکسن

برخی معتقدند که این چیپ‌ها حاوی سامانه بازشناسی با امواج رادیویی (به انگلیسی: Radio Frequency Identification) (به اختصار RFID) هستند.

به طور خلاصه ‌RFID سامانه شناسایی بی‌سیمی است که قادر به تبادل داده‌ها به‌وسیله برقراری اطّلاعات بین یک Tag یا برچسب که به یک کالا، شیء، کارت و… متّصل شده‌ است، و یک بازخوان (Reader) است.

سامانه‌های RFID از سیگنال‌های الکترونیکی و الکترومغناطیسی برای خواندن و نوشتن داده‌ها بدون تماس بهره‌گیری می‌کنند.

این افراد معتقدند که با کمک تکنولوژی RFID موجود در واکسن‌ها افراد ردیابی می‌شوند.

اما آیا می توان این ردیاب ها را از طریق سوزن واکسن وارد بدن کرد؟

تکنولوژی RFID بزرگتر از آن است که بتوان آن را از طریق یک سوزن وارد بدن کرد.

ردیاب‌ها برای اینکه به درستی کار کنند نیاز به باتری دارند و باتری‌ها را نیز نمی‌توان از طریق واکسن وارد بدن کرد.

برچسب‌هایی که به کالا متصل شده‌اند باید در فاصله ی ۱۰ سانتی متری تا یک متری از بازخوان قرار داشته باشند تا بتوان به کمک امواج الکترومغناطیسی اطلاعات آنها را بازخوانی کرد.

بنابراین اینکه این ردیاب‌ها و باتری آن‌ها را از طریق یک سوزن بسیار باریک وارد بدن کرد امری محال است.

کافیست در قسمت تصاویر گوگل واژه های RFID Tag را جست و جو کنید تا ببینید امکان تزریق آن‌ها در بدن وجود دارد یا نه؟

همیشه پای بیل گیتس در میان است

بیل گیتس قصد دارد تا گواهینامه‌های دیجیتالی طراحی کند که دربردارنده پرونده سلامت هر شخص باشد اما قصد ندارد تا از میکروچیپ‌ها در این گواهینامه‌ها استفاده کند.

پس این گواهینامه های سلامت چطور کار می‌کنند؟

به طور خلاصه با کمک جوهرهای نامرئی که در هنگام واکسیناسیون در زیر پوست قرار می‌گیرند و با کمک نور مادون قرمز قابل ردیابی هستند.

خالکوبی نامرئی همراه با واکسن الگویی است که از نقاط کوانتومی ریز و کوچک- کریستال‌های نیمه هادی ریزی که نور را منعکس می‌کنند- تشکیل شده است. این کریستال‌ها زیر نور مادون قرمز می‌درخشند.

این الگو و واکسن با استفاده از میکرونیدل‌های قابل حل پیشرفته که از ترکیب پلیمرها و شکر ساخته شده‌اند به پوست تزریق می‌شوند.

در حال حاضر این سیستم تایید یک ایده است. محققان این نوع واکسن را روی موش‌ها آزمایش کرده‌اند و دریافته‌اند که این الگوها بعد از نه ماه تزریق هنوز قابل ردیابی هستند.

در نمونه‌های‌ پوست جسد انسان، الگوها پس از قرارگیری در معرض نور شبیه‌سازی شده خورشید، بیشتر از ۵ سال دوام آوردند.

به زبان ساده واکسن ها با کمک چسب‌هایی که حاوی میکرونیدل یا سوزن‌های بسیار ریز هستند وارد بدن شده و همزمان جوهری نامرئی را زیر پوست وارد می‌کنند.

این جوهر با کمک نور مادون قرمز قابل رویت است و در کشورهای کمتر توسعه یافته که پرونده‌های سلامت آن‌ها قابل ردیابی نیست استفاده خواهد شد تا از واکسینه شدن تمام کودکان در برابر بیماری‌هایی چون سرخک و سرخجه اطمینان حاصل شود.

چرا از این تکنولوژی‌ استفاده می‌شود؟

شناسایی این که چه کسی و در چه زمانی واکسیناسیون انجام داده است در کشورهای درحال توسعه یا کمتر توسعه یافته کار ساده‌ای نیست.

چرا این سیستم موثر است؟

چون در برخی از مناطق دنیا کارت‌های واکسیناسیون کاغذی اغلب گم می‌شوند و یا اصلا وجود ندارند و چیزی در مورد پایگاه‌های اطلاعاتی الکترونیکی شنیده نشده است.

بنابراین برای اطمینان از این که هر کودکی واکسینه می‌شود، این فناوری می‌تواند به سرعت سابقه واکسیناسیون بیمار را تشخیص دهد.

بهمین دلیل محققان MIT جوهری ساخته‌اند که می‌تواند در زمان واکسیناسیون زیر پوست تزریق شود.

پس از واکسیناسیون با کمک یک اپلیکیشن و فیلتر گوشی‌های هوشمند این جوهر قابل مشاهده خواهد بود.

‌بنابراین به جای این که واکسیناسیون به صورت الکترونیکی یا روی برگه کاغذ ثبت شود، با کمک این روش می‌توان آن در پوست بیمار به طور مستقیم ثبت کرد و با یک سیستم ردیابی کم خطر می‌توان حفظ سوابق دقیق واکسن را به ویژه در مقیاس بزرگ‌تر بسیار ساده کرد.

این پروژه با درخواست مستقیم بیل گیتس آغاز شده است. بنیاد بیل و ملیندا گیتس بودجه تحقیق این تیم را تامین کرده است.

بیل گیتس شخصا تلاش بسیاری در ریشه کنی فلج اطفال و سرخک در دنیا کرده هست.

واکسن‌ها، حافظ جان بشر

واکسن‌ها خطرناک و عامل بیماری‌هایی مثل سرطان، اوتیسم و … نیستند. واکسن‌ها حاوی میکروجیپ نیستند، آن‌ها وسیله‌ای برای کنترل افراد و تبدیل آنها به ربات نیستند.

واکسن‌ها یکی از مهم‌ترین اکتشافات بشر هستند که موفق به کنترل برخی از مرگبارترین بیماری‌ها مانند آبله شده‌اند.

واکسن‌ها قادر به کنترل بیماری‌هایی هستند که روزگاری جز عوامل اصلی مرگ و میر در دنیا بوده‌اند. واکسن‌ها باعث افزایش طول عمر انسان‌ها شده‌اند.

تولید انبوه واکسن در ایران

امیدواریم به‌زودی واکسن ایرانی و یا نمونه مورد تایید خارجی، به دست مردم برسد تا به کادر درمان و گروه‌های پرخطر تزریق شود.

در دنیا واکسن‌های بسیاری تولید شده است که در این لینک می‌توانید ببینید.

سعید نمکی، وزیر بهداشت امروز گفت: «تا پایان بهار ۱۴۰۰ تولید واکسن ایرانی کرونا به مرحله تولید انبوه می‌رسد.»

پایان پیام

مترجم: مریم قره‌گزلو

اشتراک در
اطلاع از
0 دیدگاه
تازه‌ترین
قدیمی‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
به بالا بروید