آش تره مرند یک آش خوشمزه در آذربایجان شرقی

آش تره مرند یک آش خوشمزه در آذربایجان شرقی

به گزارش گلونی اگر هوس آش بی‌نظیر با طعم فوق‌العاده کرده‌اید ما به شما آش تره مرند یک آش خوشمزه در آذربایجان شرقی را پیشنهاد خواهیم کرد.

این آش بسیار مقوی و خوشمزه بوده و اگر پختن آن را یک بار امتحان کنید بی‌شک باز هم آن را امتحان خواهید کرد.

از این آش می‌توان به عنوان یک وعده کامل استفاده نمایید. نوش جان‌تان.

آش تره مرند

برای پخت این آش هم می‌توان از گوشت استفاده کرد و هم می‌توان آن را بدون گوشت سرو کرد.

اما اگر در آن از گوشت و آب قلم استفاده نمایید مزه‌ای لذیذ‌تر خواهد داشت.

به یاد داشته باشید در این آش حتما باید از گوشت گوسفند استفاده کنید مانند گوشت آبگوشتی.

مواد لازم برای درست کردن آش

  • نخود: یک سوم لیوان
  • لوبیا: یک سوم لیوان
  • عدس: نصف استکان
  • برنج: نصف استکان. بهتر است از برنج نیم دانه یا برنج ایرانی استفاده نمایید چرا که زود تر له می‌شود.
  • گوشت گوسفندی استخون‌دار و دارای دنبه و چربی ۱۵۰ تا ۲۰۰ گرم
  • آب قلم: یک کاسه
  • تره تقریباً ۱۵۰ گرم یعنی یک بشقاب میوه خوری پُر
  • تلخون تازه ۳ قاشق غذاخوری یا خشک شده یک قاشق غذاخوری
  • ادویه مخلوط شامل زردچوبه، زنجبیل، فلفل سیاه، تخم گشنیز، زیره و غیره
  • دارچین: یک قاشق چای خوری پُر
  • پیاز: بزرگ یک عدد
  • نمک: به اندازه نیاز

نکاتی برای خوشمزه شدن آش

  • اگر می‌خواهید این آش را با گوشت امتحان کنید حتما از گوشت گوسفندی و آب قلم استفاده نمایید.
  • برای خوش‌عطر و خوش‌مزه‌تر شدن از ترخون تازه درون آش استفاده نمایید.
  • به یاد داشته باشید برنج درون آش باید کاملا له شود از این رو برنج را هر ۱۰ دقیقه یک بار هم بزنید.
  • برای خوش طعم شدن به آش دارچین اضافه کنید.

پایان پیام

نویسنده: محمد شهبازی

کد خبر : 201384 ساعت خبر : 9:30 ب.ظ

لینک کوتاه مطلب : https://golvani.ir/?p=201384
اشتراک در نظرات
اطلاع از
0 Comments
Inline Feedbacks
نمایش تمام نظرات