آش شوربا غذایی مقوی مخصوص بیماران
به گزارش گلونی آش شوربا غذایی مقوی مخصوص بیماران است که در فصل زمستان از بیماری سرماخوردگی جلوگیری کرده و سبب میشود هر چه زودتر شما بهبود یابید. با ما همراه باشید تا شما را با طرز تهیه این آش خوشمزه آشنا کنیم.
مواد لازم برای تهیه آش شوربا
- برنج: نصف پیمانه
- گوشت چرخ کرده: ۲۰۰ گرم
- نعنا داغ: ۱ قاشق سوپخوری
- سبزی آش: ۳۵۰ گرم
- نمک و فلفل و ادویه: به اندازه لازم
- پیاز داغ: ۱ قاشق سوپخوری
- پیاز: ۲ عدد
- روغن: به میزان لازم
طرز تهیه آش
برای تهیه این آش خوشمزه ابتدا پیازها را شسته و سپس خرد نمایید.
بعد از انجام این کار آنها را درون قابلمه ریخته و با مقداری روغن تفت دهید.
این کار را تا زمانی که پیازها طلایی شدند ادامه دهید.
بعد از آن به پیازها نمک، فلفل و زردچوبه را افزوده و بعد از کمی تفت دادن حرارت را کم کرده، ۵ لیوان آب جوش به مواد افزوده و درب قابلمه را ببندید.
حال در مرحله بعد برنج را که از ساعاتی قبل خیس کردهاید به مواد درون قابلمه بیافزایید و بگذارید به جوش آیند.
حال یک عدد پیاز را رنده کرده و به گوشت اضافه کنید.
سپس گوشت را ورز دهید.
آنقدر که با پیاز کاملا مخلوط شوند.
در نهایت گوشت را بصورت کوفته ریز درآورید و کنار بگذارید تا در زمان مناسب به آش اضافه کنید.
در مرحله بعد نوبت به اضافه کردن سبزیها به مواد آش میرسد.
سبزیها را به برنج اضافه کرده و بگذارید با هم پخته شوند.
زمانی که آش لعابدار شد کوفتههای ریز گوشت را به مواد اضافه کنید.
بعد از اینکه تمامی مواد درون آش پخته شدند میتوان آن را با پیاز داغ و نعنا داغ تزیین کرده و بعد از آن میل نمایید.
نوش جانتان.
پایان پیام
نویسنده: محمد شهبازی