آش اسفناج غذایی مقوی از خطه کازرون
آش اسفناج غذایی مقوی از خطه کازرون
به گزارش گلونی آش اسفناج غذایی مقوی از خطه کازرون است. این آش بسیار خوشمزه و لذیذ بوده و بسیار راحت تهیه میشود. شما میتوانید در زمان سرماخوردگی از این آش استفاده نمایید. این آش بسیار مقوی بوده و به شما کمک میکند خیلی سریع سلامتیتان را بدست آورید.
مواد لازم برای تهیه آش
- اسفناج: یک کیلو
- برنج: نصف پیمانه
- لوبیا چیتی: نصف پیمانه
- عدس: یک پیمانه
- ماش: نصف پیمانه
- پیاز: ۲ عدد
- سیر: ۳ حبه
- کشک: یک قاشق غذاخوری
- آویشن: یک قاشق چایخوری
- نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم
- نعناع داغ به میزان لازم
طرز تهیه آش اسفناج
برای آشپزی این آش خوشمزه ابتدا باید حبوبات را از شب قبل خیس کنید این کار سبب میشود تا آنها زودتر پخته شوند و نفخ آنها را از بین میبرد.
لازم به ذکر است که بهتر است یک الی دو بار آب حبوبات را عوض کنید.
زمانی که شروع به پختن آش کردید ابتدا لوبیا پخته و کنار بگذارید.
حال نوبت به پیاز و سیر میشود که باید آنها را خرد کرده و با مقداری روغن تفت دهید.
این کار را تا زمانی طلایی شوند ادامه دهید.
سپس عدس، ماش، برنج و ادویهها را به لوبیای پخته شده اضافه نمایید.
برای تهیه این آش میتوانید از بلغور و جو به جای برنج استفاده نمایید.
حال بعد از اینکه تمامی مواد درون آش پخته شده و له شدند اسفناج خرد شده را به آش اضافه نمایید و کمی شعله زیاد کرده تا آش به نقطه جوش برسد.
بهتر است ۲۰ دقیقه در این حالت باشد.
بعد از آن حرارت را کم کنید و درب ظرف را ببندید تا اسفناجها پخته شوند.
آش شما اکنون حاضر است و آماده برای سرو است.
امیدواریم از خوردن این غذای لذیذ لذت ببرید.
نوش جانتان.
پایان پیام
نویسنده: محمد شهبازی
کد خبر : 201901 ساعت خبر : 9:30 ق.ظ