آش بلغور آذربایجان یا آما آشو مقوی و پرخاصیت

آش بلغور آذربایجان یا آما آشو مقوی و پرخاصیت است

به گزارش گلونی آش بلغور آذربایجان یا آما آشو یکی از غذاهای محلی و سنتی آذربایجان و ارومیه است که در بیشتر نقاط کشور نیز طبخ می‌شود. این آش یکی از مقوی‌ترین و پر‌خاصیت‌ترین آش‌های سنتی ایران است. با ما همراه باشید تا شما را با طرز تهیه این آش خوشمزه آشنا کنیم.

مواد لازم برای آش بلغور

  • لوبیا قرمز :پخته ۱ پیمانه
  • فلفل دلمه ای کوچک : ۱ عدد
  • پیاز خلال شده : ۱ عدد
  • سیب‌زمینی متوسط: ۱ عدد
  • گوجه فرنگی متوسط : ۱ عدد
  • رب گوجه فرنگی: ۱ قاشق غذاخوری
  • بلغور: ۱ پیمانه
  • نعنا خشک: ۱ قاشق غذاخوری
  • لیمو ترش تازه: به مقدار لازم
  • نمک، فلفل و زردچوبه: به میزان کافی

طرز تهیه آش

برای تهیه این آش خوش طعم ابتدا بلغور‌ها را شسته و در مدت زمان ۳۰ دقیقه درون ظرفی پر از آب بگذارید تا خیس شوند.

سپس فلفل دلمه‌ای و سیب‌زمینی را بصورت نگینی خرد کنید.

پیازها را بصورت خلالی درآورده و با مقداری روغن تفت دهید.

این کار را تا زمانی که پیازها طلایی شوند ادامه دهید.

بعد از آن به میزان لازم نمک، فلفل و زردچوبه را به پیاز‌ها اضافه کرده و باز هم تفت دهید.

حال رب گوجه‌فرنگی را به مواد اضافه کرده و بعد از تفت دادن بلغور را با مقداری آب به آنها اضافه کنید و صبر کنید تا بجوش بیاید.

بعد از آن فلفل دلمه‌ای و سیب‌زمینی را نیز به مواد اضافه کرده و اجازه دهید سیب‌زمینی‌ها پخته شوند.

بعد از پخته شدن سیب‌زمینی‌ها نوبت به اضافه کردن لوبیا قرمز خواهد رسید.

بعد از اینکه لوبیا قرمز پخته شد و آش شما جا افتاد می‌توانید ظرف‌تان را با نعنا داغ لیمو ترش تزیین کرده و میل نمایید.

امیدواریم از چشیدن این آش خوشمزه لذت ببرید.

نوش جان‌تان.

پایان پیام

نویسنده: محمد شهبازی

کد خبر : 205034 ساعت خبر : 10:08 ب.ظ

لینک کوتاه مطلب : https://golvani.ir/?p=205034
اشتراک در نظرات
اطلاع از
0 Comments
Inline Feedbacks
نمایش تمام نظرات