آش دوغ بیجار آشی خوشمزه و سنتی از کردستان
آش دوغ بیجار آشی خوشمزه و سنتی از کردستان
به گزارش گلونی آش دوغ آشی است که در بیشتر نقاط کشور طبخ میشود. اما هر آشی آش دوغ بیجار نمیشود. این آش بسیار مقوی است و میتوان آن را به عنوان پیش غذا میل نمود.
این آش بسیار خوشمزه و خوشطعم است و دستور پخت متفاوتی با دیگر شهرها دارد. با ما همراه باشید تا شما را با طرز تهیه این آش لذیذ آشنا کنیم.
مواد لازم برای آش دوغ بیجار
- نیم برنج: ۱ لیوان
- تخم مرغ: ۲ عدد
- سیر: دو بوته برای سیر داغ
- تره: ۲۰۰ گرم
- گشنیز: ۲۰۰ گرم
- نعنا: ۱۰۰ گرم
- نخود: یک نیم لیوان
- ماست چکیده: یک کاسه دوغ محلی
- نمک و فلفل: به اندازه لازم
طرز تهیه
برای تهیه این آش خوشمزه ابتدا حبوبات درون آش را از شب قبل خیس کنید تا هنگام آشپزی زودتر پخته شوند و نفخ آنها از بین برود.
سپس ماست را با دوغ مخلوط کرده و یک لیتر آب به آن اضافه کنید.
اجازه دهید تا با یکدیگر خوب مخلوط شوند. دوغ بدست آمده را روی حرارت قرار دهید و تخم مرغها را داخل آن شکسته و هم بزنید.
انقدر هم زدن را ادامه دهید تا به اصطلاح دوغ و ماست نبرد.
سپس تره، گشنیز و نعنا را پس از شستن خرد نموده و همراه با نخود از قبل خیس شده و برنج به داخل آش اضافه کنید.
مرتبا مواد را هم بزنید تا ته نگیرد.
در مرحله آخر زمانی که تمامی مواد پخته شد نمک و فلفل را به آن اضافه کنید و زمانی که آش جا افتاد آن را با سیر داغ تزیین کرده و میل نمایید.
نوش جانتان.
امیدواریم از چشیدن این آش خوشمزه لذت ببرید.
لطفا بعد از طبخ این آش نظراتتان را با ما به اشتراک بگذارید.
پایان پیام
نویسنده: محمد شهبازی
کد خبر : 206157 ساعت خبر : 9:50 ب.ظ