آش دوغ بیجار آشی خوشمزه و سنتی از کردستان

آش دوغ بیجار آشی خوشمزه و سنتی از کردستان

به گزارش گلونی آش دوغ آشی است که در بیشتر نقاط کشور طبخ می‌شود. اما هر آشی آش دوغ بیجار نمی‌شود. این آش بسیار مقوی است و می‌توان آن را به عنوان پیش غذا میل نمود.

این آش بسیار خوشمزه و خوش‌طعم است و دستور پخت متفاوتی با دیگر شهر‌‌ها دارد. با ما همراه باشید تا شما را با طرز تهیه ‌این آش لذیذ آشنا کنیم.

مواد لازم برای آش دوغ بیجار

  • نیم برنج: ۱ لیوان
  • تخم مرغ: ۲ عدد
  • سیر: دو بوته برای سیر داغ
  • تره: ۲۰۰ گرم
  • گشنیز: ۲۰۰ گرم
  • نعنا: ۱۰۰ گرم
  • نخود: یک نیم لیوان
  • ماست چکیده: یک کاسه دوغ محلی
  • نمک و فلفل: به اندازه لازم

طرز تهیه

برای تهیه این آش خوشمزه ابتدا حبوبات درون آش را از شب قبل خیس کنید تا هنگام آشپزی زود‌تر پخته شوند و نفخ آنها از بین برود.

سپس ماست را با دوغ مخلوط کرده و یک لیتر آب به آن اضافه کنید.

اجازه دهید تا با یکدیگر خوب مخلوط شوند. دوغ بدست آمده را روی حرارت قرار دهید و تخم مرغ‌ها را داخل آن شکسته و هم‌ بزنید.

انقدر هم‌ زدن را ادامه دهید تا به اصطلاح دوغ و ماست نبرد.

سپس تره، گشنیز و نعنا را پس از شستن خرد نموده و همراه با نخود از قبل خیس شده و برنج به داخل آش اضافه کنید.

مرتبا مواد را هم بزنید تا ته نگیرد.

در مرحله آخر زمانی که تمامی مواد پخته شد نمک و فلفل را به آن اضافه کنید و زمانی که آش جا افتاد آن را با سیر داغ تزیین کرده و میل نمایید.

نوش جان‌تان.

امیدواریم از چشیدن این آش خوشمزه لذت ببرید.

لطفا بعد از طبخ این آش نظرات‌تان را با ما به اشتراک بگذارید.

پایان پیام

نویسنده: محمد شهبازی

کد خبر : 206157 ساعت خبر : 9:50 ب.ظ

لینک کوتاه مطلب : https://golvani.ir/?p=206157
اشتراک در نظرات
اطلاع از
0 Comments
Inline Feedbacks
نمایش تمام نظرات