آش رشته مرکزی غذایی سنتی و خوشمزه
آش رشته مرکزی غذایی سنتی و خوشمزه
به گزارش گلونی آش رشته مرکزی غذایی سنتی و خوشمزه است که در روزهای سرد زمستان بسیار غذایی مناسب است. این آش بسیار مقوی بوده و میتوان آن را به عنوان پیش غذا سرو نمود. با ما همراه باشید تا شما را با طرز تهیه این آش آشنا کنیم.
مواد لازم برای تهیه آش
- نخود، لوبیا قرمز و لوبیا چیتی ۴۰ گرم
- عدس ریز: ۵۰ گرم
- پیاز متوسط: ۳ عدد
- روغن: به مقدار لازم
- زردچوبه: ۱ قاشق غذا خوری
- اسفناج: ۲۰ گرم
- جعفری: ۲۰ گرم
- تره: ۳۰ گرم
- شوید: ۱۰ گرم
- گشنیز: ۲۰ گرم
- نعناع خشک: ۲ قاشق غذا خوری
- رشته آش: ۷۰ گرم
- سیر: ۲ حبه
- کشک: ۲ قاشق غذا خوری
- آرد: ۲ قاشق غذاخوری
- نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم
طرز تهیه کامل آش رشته
برای تهیه این آش خوشمزه ابتدا از شب قبل حبوبات را هر کدام بصورت جداگانه خیس کنید تا در هنگام آشپزی زود پخته شوند.
حال نخود و لوبیا را درون قابلمه ریخته و ۵ لیوان آب به آنها اضافه کنید و اجازه دهید تا خوب پخته شوند.
در این هنگام سبزیهای آش را شستشو کرده و خرد کنید.
توجه کنید که سبزیهای آش نباید خیلی زیاد خرد شوند.
بعد از آن پیازها را بصورت خلالی در آورده و در ماهیتابه آن را سرخ کنید تا طلایی شوند.
حال بعد از گذشتن یک ساعت از پخته شدن حبوبات نوبت به اضافه کردن عدس میرسد. زمانی که عدس را همراه با مقداری آب به مواد اضافه کردید شعله را زیاد کرده و اجازه دهید خوب پخته شوند.
بعد از آن سبزیها را نیز به مواد اضافه کرده و حرارت را کم کنید و اجازه دهید به آرامی پخته شوند و مواد جا بیفتد.
برای اینکه آش شما لعابدار شود مقداری آرد را با آب مخلوط کرده و سپس به آش اضافه کنید.
در مرحله بعد نیمی از پیاز داغ و نعناع داغ را به آش اضافه کرده و در حین هم زدن رشته آش را نیز به مواد اضافه کنید. توجه کنید رشتهها را آهسته و نه بصورت یکجا درون مواد بریزید.
مواد را هم بزنید تا رشتهها نرم شوند سپس نمک، فلفل، زردچوبه را به مواد اضافه کنید.
بعد از گذشت نیم ساعت که مواد جا افتاد میتوانید آش را با پیاز داغ و نعناع داغ و کمی سیر داغ و کشک تزیین کرده و میل نمایید.
نوش جانتان.
پایان پیام
نویسنده: محمد شهبازی
کد خبر : 204642 ساعت خبر : 10:01 ب.ظ