آش کشک کردستان غذای لذیذ و محلی سنندج
آش کشک کردستان غذای لذیذ و محلی سنندج
به گزارش گلونی آش کشک کردستان غذای لذیذ و محلی سنندج است. این آش خوشمزه دارای خواص بسیار بوده و توسط افراد کرد نشین طبخ میشود. با ما همراه باشید تا شما را با طرز تهیه این آش آشنا کنیم.
مواد لازم برای تهیه آش کشک کردستان
- گوشت گوسفند: ۵۰۰ گرم
- برنج: ۳ فنجان
- نخود: ۱ فنجان
- شوید یا شبت: ۱۰۰ گرم
- جعفری ساطوری شده: ۱۰۰ گرم
- گشنیز: ۱۰۰ گرم
- مرزه: ۱۰۰ گرم
- سبزی کوهی یا کاشمه قدری
- کشک: ۱ فنجان
- گردو: برای تزئین
- پیاز داغ: ۳ قاشق سوپخوری
- نعناع داغ: ۲ قاشق سوپخوری
- گوشت چرخ کرده با پیاز
مواد لازم برای تهیه کوفته آش
- گوشت چرخ کرده: ۵۰۰ گرم
- پیاز: ۱ عدد
- نمک و فلفل و زردچوبه: به میزان لازم
- روغن: به میزان لازم
- ادویه: به میزان لازم
طرز تهیه کوفته ریزه
برای تهیه این آش خوشمزه ابتدا گوشت چرخ کرده را با پیاز و ادویه را با فلفل و نمک و زردچوبه مخلوط کرده خوب ورز دهید.
بعد از وررز دادن گوشتها را بصورت توپهای ریز درآورید و در روغن گذاشته تا سرخ شوند.
این چنین کوفته ریزه شما آماده و آن را کنار بگذارید تا در زمان مناسب به آش اضافه کنید.
حال در مرحله بعدی نخودهایی را که از شب قبل خیس کردهاید همراه با گوشت بپزید.
بعد از آن برنج و نمک را به مواد اضافه کنید و اجازه دهید تا برنج خوب پخته و نرم شود.
سپس نوبت به اضافه کردن سبزیهای از پیش خرد شده میرسد.
سبزیها و سبزی کاشمه خشک شده را از قبل خیس و صاف کنید و درون مواد ریخته تا همراه با مواد پخته شوند.
کمی بعد کشک ساییده را آرام آرام در چند مرحله به آن اضافه کنید و روی حرارت کم هم بزنید.
زمانی که کشک با مواد مخلوط شد نوبت به اضافه کردن کوفتهها میشود.
کوفته را درون آش ریخته و حرارت را خاموش کنید. اکنون میتوانید این آش خوشمزه را میل نمایید.
پایان پیام
نویسنده: محمد شهبازی
کد خبر : 205684 ساعت خبر : 11:40 ب.ظ