آش کشک کردستان غذای لذیذ و محلی سنندج

آش کشک کردستان غذای لذیذ و محلی سنندج

به گزارش گلونی آش کشک کردستان غذای لذیذ و محلی سنندج است. این آش خوشمزه دارای خواص بسیار بوده و توسط افراد کرد نشین طبخ می‌شود. با ما همراه باشید تا شما را با طرز تهیه این آش آشنا کنیم.

مواد لازم برای تهیه آش کشک کردستان

  • گوشت گوسفند: ۵۰۰ گرم
  • برنج: ۳ فنجان
  • نخود: ۱ فنجان
  • شوید یا شبت: ۱۰۰ گرم
  • جعفری ساطوری شده: ۱۰۰ گرم
  • گشنیز: ۱۰۰ گرم
  • مرزه: ۱۰۰ گرم
  • سبزی کوهی یا کاشمه قدری
  • کشک: ۱ فنجان
  • گردو: برای تزئین
  • پیاز داغ: ۳ قاشق سوپ‌خوری
  • نعناع داغ: ۲ قاشق سوپ‌خوری
  • گوشت چرخ کرده با پیاز

مواد لازم برای تهیه کوفته آش

  • گوشت چرخ کرده: ۵۰۰ گرم
  • پیاز: ۱ عدد
  • نمک و فلفل و زردچوبه: به میزان لازم
  • روغن: به میزان لازم
  • ادویه: به میزان لازم

طرز تهیه کوفته ریزه

برای تهیه این آش خوشمزه ابتدا گوشت چرخ کرده را با پیاز و ادویه را با فلفل و نمک و زردچوبه مخلوط کرده خوب ورز دهید.

بعد از وررز دادن گوشت‌ها را بصورت توپ‌های ریز در‌آورید و در روغن گذاشته تا سرخ شوند.

این چنین کوفته ریزه شما آماده و آن را کنار بگذارید تا در زمان مناسب به آش اضافه کنید.

حال در مرحله بعدی نخود‌هایی را که از شب قبل خیس کرده‌اید همراه با گوشت بپزید.

بعد از آن برنج و نمک را به مواد اضافه کنید و اجازه دهید تا برنج خوب پخته و نرم شود.

سپس نوبت به اضافه کردن سبزی‌های از پیش خرد شده می‌رسد.

سبزی‌ها و سبزی کاشمه خشک شده را از قبل خیس و صاف کنید و درون مواد ریخته تا همراه با مواد پخته شوند.

کمی بعد کشک ساییده را آرام آرام در چند مرحله به آن اضافه کنید و روی حرارت کم هم بزنید.

زمانی که کشک با مواد مخلوط شد نوبت به اضافه کردن کوفته‌ها می‌شود.

کوفته را درون آش ریخته و حرارت را خاموش کنید. اکنون می‌توانید این آش خوشمزه را میل نمایید.

پایان پیام

نویسنده: محمد شهبازی

کد خبر : 205684 ساعت خبر : 11:40 ب.ظ

لینک کوتاه مطلب : https://golvani.ir/?p=205684
اشتراک در نظرات
اطلاع از
0 Comments
Inline Feedbacks
نمایش تمام نظرات