آش کلم برگ و هویج آشی خوشمزه و محلی از تبریز

آش کلم برگ و هویج آشی خوشمزه و محلی از تبریز

به گزارش گلونی  اگر به پختن انواع آش علاقه‌مند هستید ما امروز به شما آش کلم برگ و هویج آشی را پیشنهاد می‌دهیم. این آش بسیار خوش طعم از غذاهای سنتی شهر تبریز است که طعمی بی‌نظیر دارد.

آش کلم برگ و هویج آشی

آش کلم از انواع غذا‌های سنتی و خوشمزه شهر تبریز است که در طرز تهیه آش کلم مانند آش بلغور از سبزی مخصوص آش و بلغور و ادویه و پیاز استفاده می‌شود.

این آش خوشمزه طعمی بی‌نظیر و متفاوت دارد.

شما عزیزان می‌توانید این آش را همین الان در خانه بپزید و از چشیدن طعم آن لذت ببرید.

با ما همراه باشید تا شما را با طرز تهیه این آش آشنا کنیم.

مواد لازم برای تهیه آش

  • لوبیا چیتی: ۱/۲ پیمانه
  • نخود: ۱/۲ پیمانه
  • برنج: ۱/۲ پیمانه
  • بلغور: ۱/۲ پیمانه
  • هویج متوسط: ۲ عدد
  • کلم برگ کوچک: ١عدد
  • پیاز بزرگ: ۲ عدد
  • سبزی مخصوص آش خرد شده: ۲ پیمانه (تره و جعفری و اسفناج و گشنیز)‌
  • زردچوبه و فلفل: به میزان لازم
  • نمک: به میزان لازم
  • پیاز داغ: به میزان لازم
  • کشک: به میزان لازم

طرز تهیه آش کلم

قبل از اینکه شروع به پختن آش مورد نظر نمایید ابتدا لازم است نخود و لوبیا چیتی را با مقداری آب خیس کنید.

بعد از خیس شدن آب آنها را ریخته و درون قابلمه با مقداری آب روی حرارت ملایم قرار دهید تا پخته شوند.

در نهایت زمانی که پخت آنها به انتها رسید به آن نمک اضافه کنید.

بلغور و برنج را شسته و سپس با ۲ پیمانه آب خیس کنید.

حال لازم است درون یک قابلمه‌ای بزرگ روغن ریخته و پیاز‌هایی که خرد کرده‌اید را تفت دهید.

این کار را تا زمانی که طلایی شوند ادامه دهید.

نمک و زرد‌چوبه را به پیاز اضافه کرده، مخلوط کنید.

در این مرحله لازم است کلم و هویج را به مواد اضافه کنید و ۵ لیتر (۲۰ پیمانه) آب در آن بریزید.

سپس اجازه دهید کلم و هویج نیم‌پز شوند.

حال برنج و بلغور را با همان آبی که آنها را خیس کرده‌اید داخل آش بریزید تا با حرارت ملایم پخته شوند.

حال نوبت به سبزی‌های تره، جعفری و حبوبات پخته شده است که باید به آش اضافه شوند.

آرد برنج را با ۲ قاشق سوپخوری آب سرد مخلوط کنید و داخل آش بریزید.

نمک و فلفل آش را اندازه کنید و ۴۰ دقیقه روی حرارت گاز قرار دهید تا جا بیافتد.

در مرحله آخر کشک را با حرارت ملایم گرم کرده و در ظرف مخصوص سرو بکشید.

آش را به تدریج به کشک اضافه نمایید.

بعد از اینکه نعنا داغ، سیر داغ و پیاز داغ را به آش اضافه کردید آش را سرو کنید.

نوش جان‌تان.

پایان پیام

نویسنده: محمد شهبازی

کد خبر : 201949 ساعت خبر : 9:30 ق.ظ

لینک کوتاه مطلب : https://golvani.ir/?p=201949
اشتراک در نظرات
اطلاع از
0 Comments
Inline Feedbacks
نمایش تمام نظرات