آش کلم برگ و هویج آشی خوشمزه و محلی از تبریز
آش کلم برگ و هویج آشی خوشمزه و محلی از تبریز
به گزارش گلونی اگر به پختن انواع آش علاقهمند هستید ما امروز به شما آش کلم برگ و هویج آشی را پیشنهاد میدهیم. این آش بسیار خوش طعم از غذاهای سنتی شهر تبریز است که طعمی بینظیر دارد.
آش کلم برگ و هویج آشی
آش کلم از انواع غذاهای سنتی و خوشمزه شهر تبریز است که در طرز تهیه آش کلم مانند آش بلغور از سبزی مخصوص آش و بلغور و ادویه و پیاز استفاده میشود.
این آش خوشمزه طعمی بینظیر و متفاوت دارد.
شما عزیزان میتوانید این آش را همین الان در خانه بپزید و از چشیدن طعم آن لذت ببرید.
با ما همراه باشید تا شما را با طرز تهیه این آش آشنا کنیم.
مواد لازم برای تهیه آش
- لوبیا چیتی: ۱/۲ پیمانه
- نخود: ۱/۲ پیمانه
- برنج: ۱/۲ پیمانه
- بلغور: ۱/۲ پیمانه
- هویج متوسط: ۲ عدد
- کلم برگ کوچک: ١عدد
- پیاز بزرگ: ۲ عدد
- سبزی مخصوص آش خرد شده: ۲ پیمانه (تره و جعفری و اسفناج و گشنیز)
- زردچوبه و فلفل: به میزان لازم
- نمک: به میزان لازم
- پیاز داغ: به میزان لازم
- کشک: به میزان لازم
طرز تهیه آش کلم
قبل از اینکه شروع به پختن آش مورد نظر نمایید ابتدا لازم است نخود و لوبیا چیتی را با مقداری آب خیس کنید.
بعد از خیس شدن آب آنها را ریخته و درون قابلمه با مقداری آب روی حرارت ملایم قرار دهید تا پخته شوند.
در نهایت زمانی که پخت آنها به انتها رسید به آن نمک اضافه کنید.
بلغور و برنج را شسته و سپس با ۲ پیمانه آب خیس کنید.
حال لازم است درون یک قابلمهای بزرگ روغن ریخته و پیازهایی که خرد کردهاید را تفت دهید.
این کار را تا زمانی که طلایی شوند ادامه دهید.
نمک و زردچوبه را به پیاز اضافه کرده، مخلوط کنید.
در این مرحله لازم است کلم و هویج را به مواد اضافه کنید و ۵ لیتر (۲۰ پیمانه) آب در آن بریزید.
سپس اجازه دهید کلم و هویج نیمپز شوند.
حال برنج و بلغور را با همان آبی که آنها را خیس کردهاید داخل آش بریزید تا با حرارت ملایم پخته شوند.
حال نوبت به سبزیهای تره، جعفری و حبوبات پخته شده است که باید به آش اضافه شوند.
آرد برنج را با ۲ قاشق سوپخوری آب سرد مخلوط کنید و داخل آش بریزید.
نمک و فلفل آش را اندازه کنید و ۴۰ دقیقه روی حرارت گاز قرار دهید تا جا بیافتد.
در مرحله آخر کشک را با حرارت ملایم گرم کرده و در ظرف مخصوص سرو بکشید.
آش را به تدریج به کشک اضافه نمایید.
بعد از اینکه نعنا داغ، سیر داغ و پیاز داغ را به آش اضافه کردید آش را سرو کنید.
نوش جانتان.
پایان پیام
نویسنده: محمد شهبازی
کد خبر : 201949 ساعت خبر : 9:30 ق.ظ