آش کمبزه یا قرا آشی غذای محبوب و اصیل در مرند
آش کمبزه یا قرا آشی غذای محبوب و اصیل در مرند
به گزارش گلونی آش کمبزه یا قرا آشی غذای محبوب و اصیل در مرند است که طعمی بینظیر و لذیذ دارد. برای آشنایی از نحوه پخت این آش خوشمزه با ما همراه باشید.
مواد لازم برای آش کمبزه یا قرا آشی
- حبوبات از هر کدوم نصف پیمانه (نخود، لوبیا چیتی، عدس)
- بلغور نصف پیمانه
- برنج نصف پیمانه
- سبزی خرد شده سه پیمانه (یک و نیم پیمانه مخلوط تره، جعفری، گشنیز و یک و نیم پیمانه ریحان)
- کمبزه خرد شده دو عدد متوسط
- گوجه پوست کنده و ریز خرد شده سه عدد بزرگ
- فلفل سبز تند خرد شده به میزان دلخواه (میتوانید حذف کنید)
- زرد چوبه و نمک به میزان دلخواه
- پیاز درشت دو عدد نگینی خرد شده
- نعناع داغ و کشک و پیاز داغ برای تزیین و سرو آش
طرز تهیه
برای تهیه این آش خوشمزه ابتدا لازم است پیازها را خورد کرده و با روغن و کمی زرد چوبه سرخ نمایید.
بعد از اینکار بلغور، عدس و برنجی را که از قبل خیساندهاید را به پیازها اضافه کرده و یک لیتر آب به آنها اضافه نمایید.
بعد از اینکه مواد شما به نقطه جوش رسید وقت آن رسیده که سبزیها را به آن اضافه کرده و درب قابلمه را ببندید.
نیم ساعت که از پختن گذشت حال نوبت به اضافه کردن کمبزه خورد شده و نخود و لوبیا است.
به یاد داشته باشید باید نخود و لوبیا را از قبل بپزید و سپس به مواد اضافه نمایید.
در مرحله بعد نمک و فلفل سبز خورد شده را به آش اضافه نمایید و اجازه دهید نیم ساعت دیگر بپزند.
پانزده دقيقه قبل از اینکه آش آماده شود گوجهفرنگی خورد شده را به آن اضافه نمایید و در نهایت برای خوشمزهتر شدن آش، آن را با نعناع داغ، پیاز داغ و کشک فراوان تزیین کنید.
پایان پیام
نویسنده: محمد شهبازی
کد خبر : 201666 ساعت خبر : 9:30 ق.ظ