آش کمبزه یا قرا آشی غذای محبوب و اصیل در مرند

آش کمبزه یا قرا آشی غذای محبوب و اصیل در مرند

به گزارش گلونی آش کمبزه یا قرا آشی غذای محبوب و اصیل در مرند است که طعمی بی‌نظیر و لذیذ دارد. برای آشنایی از نحوه پخت این آش خوشمزه با ما همراه باشید.

مواد لازم برای آش کمبزه یا قرا آشی

  • حبوبات از هر کدوم نصف پیمانه (نخود، لوبیا چیتی، عدس)
  • بلغور نصف پیمانه
  • برنج نصف پیمانه
  • سبزی خرد شده سه پیمانه (یک و نیم پیمانه مخلوط تره، جعفری، گشنیز و یک و نیم پیمانه ریحان)
  • کمبزه خرد شده دو عدد متوسط
  • گوجه پوست کنده و ریز خرد شده سه عدد بزرگ
  • فلفل سبز تند خرد شده به میزان دلخواه (می‌توانید حذف کنید)
  • زرد چوبه و نمک به میزان دلخواه
  • پیاز درشت دو عدد نگینی خرد شده
  • نعناع‌ داغ و کشک و پیاز داغ برای تزیین و سرو آش

طرز تهیه

برای تهیه این آش خوشمزه ابتدا لازم است پیاز‌ها را خورد کرده و با روغن و کمی زرد چوبه سرخ نمایید.

بعد از اینکار بلغور، عدس و برنجی را که از قبل خیسانده‌اید را به پیاز‌ها اضافه کرده و یک لیتر آب به آنها اضافه نمایید.

بعد از اینکه مواد شما به نقطه جوش رسید وقت آن رسیده که سبزی‌ها را به آن اضافه کرده و درب قابلمه را ببندید.

نیم ساعت که از پختن گذشت حال نوبت به اضافه کردن کمبزه خورد شده و نخود و لوبیا است.

به یاد داشته باشید باید نخود و لوبیا را از قبل بپزید و سپس به مواد اضافه نمایید.

در مرحله بعد نمک و فلفل سبز خورد شده را به آش اضافه نمایید و اجازه دهید نیم ساعت دیگر بپزند.

پانزده دقيقه قبل از اینکه آش آماده شود گوجه‌فرنگی خورد شده را به آن اضافه نمایید و در نهایت برای خوشمزه‌تر شدن آش، آن را با نعناع داغ، پیاز داغ و کشک فراوان تزیین کنید.

پایان پیام

نویسنده: محمد شهبازی

کد خبر : 201666 ساعت خبر : 9:30 ق.ظ

لینک کوتاه مطلب : https://golvani.ir/?p=201666
اشتراک در نظرات
اطلاع از
0 Comments
Inline Feedbacks
نمایش تمام نظرات