داش کلم آشی تبریز آشی اصیل و خوشمزه

داش کلم آشی تبریز آشی اصیل و خوشمزه

به گزارش گلونی داش کلم آشی تبریز یکی از آش‌های اصیل و بسیار خوشمزه تبریز است که سرشار از ویتامین بوده و به عنوان پیش غذا و در برخی شهرها به عنوان غذا اصلی سرو خواهد شد. با ما همراه باشید تا شما را با طرز تهیه این آش آشنا سازیم.

مواد لازم برای تهیه داش کلم آشی تبریز

  • تره، جعفری، کرویز: یک کیلو
  • کلم قمری: دو عدد متوسط
  • لپه: نصف فنجان فرانسه
  • برنج نیم دانه مخصوص آش: یک فنجان فرانسه
  • بلغور: نیم فنجان فرانسه
  • پیاز: یک عدد درشت یا دو عدد متوسط
  • گوجه فرنگی رنده شده: چهار الی پنج عدد
  • رب: دو قاشق غذاخوری
  • نمک، پودر فلفل قرمز، زردچوبه: به میزان کافی (طعم این آش بهتر است کمی تند و فلفلی باشد)
  • روغن برای سرخ کردن کلم قمری و پیاز: به میزان لازم
  • قرص عصاره مرغ: یک عدد
  • آب ساده یا مخلوط آب ساده با مقداری آب گوشت یا مرغ یا قلم: حدود یک پارچ
  • پودر نعنای خشک برای تزئین: مقداری

طرز تهیه آش

برای تهیه این آش خوشمزه ابتدا باید برنج و بلغور را کاملا بشویید. بعد از آن گوجه فرنگی را رنده کرده و لپه را خوب بپزید.

در مرحله بعد لازم است سبزی‌ها را خورد کرده و بشویید و بعد از آن درون آبکش قرار دهید.

بعد از آن کلم قمری را با کمی روغن تفت دهید بعد از گذشتن ۷ دقیقه پیاز را خرد کرده و به کلم اضافه می‌کنیم و با اضافه کردن مقداری زرد چوبه دوباره آن‌ها را تفت می‌دهیم.

بعد از آنکه کلم و پیاز نرم شدند سبزی، برنج و بلغور، لپه پخته شده و آب و نمک را آن اضافه می‌کنیم و می‌گذاریم روی اجاق تا خوب پخته شوند.

زمانی که مواد درون قابلمه نیمه‌پز شدند گوجه‌فرنگی رنده شده و قرص عصاره مرغ و فلفل را به آن اضافه کرده و زمانی که کاملا مواد درون آش پخته شد.

رب گوجه‌فرنگی را ابتدا درون مقدار کمی آب قرار دهید تا کمی رقیق شود و سپس به آش اضافه کنید. و بعد از آن بگذارید تا آش چند جوش بزند تا آماده شود. نوش جان‌تان.

پایان پیام

نویسنده: محمد شهبازی

کد خبر : 201670 ساعت خبر : 12:44 ب.ظ

لینک کوتاه مطلب : https://golvani.ir/?p=201670
اشتراک در نظرات
اطلاع از
0 Comments
Inline Feedbacks
نمایش تمام نظرات