نعناع فلفلی مفید برای سیستم گوارشی

نعناع فلفلی مفید برای سیستم گوارشی

به گزارش گلونی نعناع فلفلی با نام علمی Mentha piperita از گیاهان دارویی شناخته شده و مفید است.

نعناع فلفلی یکی از هیبریدهای نعناع است که اولین بار در قرن هفدهم در انگلستان پرورش داده شد.

این گیاه به خاطر طعم سرد و خنک و عطر مطبوع خود در همه جای دنیا شناخته شده است.

نعناع فلفلی اغلب پس از وعده‌های غذایی برای کمک به هضم استفاده می‌شود.

دم‌کرده آن نیز برای درمان نفخ شکم و هم چنین سردرد و میگرن مرتبط با ضعف سیستم گوارشی کاربرد دارد.

خواص دارویی نعناع فلفی

گاز معده، تهوع، گرفتگی عضلات، روده‌ی تحریک پذیر

تحقیقات بالینی اثر مفید اسانس نعناع در سندرم روده‌ تحریک پذیر را اثبات کرده‌اند.

اسانس در روده عمل می‌کند و اسپاسم را تسکین می‌دهد.

همچنین حساسیت و تحریک‌پذیری پایانه‌های عصبی در دیواره‌ روده را نیز کاهش می‌دهد.

دم‌کرده‌ نعناع را می‌توان با خیال راحت برای بر طرف کردن مشکلاتی مانند بوی دهان، گاز معده، آروغ، نفخ و قولنج استفاده کرد.

سرماخوردگی، آنفولانزا، سردرد و میگرن

ترکیب نعناع با آقطی دارویی موثر برای درمان سرماخوردگی، تب، زکام و عفونت‌های معده است.

چای داغ نعناع میزان تعریق بدن را زیاد می‌کند و تب را از بین می‌برد.

برای از بین بردن سردرد و میگرن نیز می‌توانید چای نعناع بنوشید یا یک تا دو قطره اسانس آن را روی پیشانی خود بمالید.

کاربرد موضوعی نعناع فلفلی

روغن نعناع خارش‌های پوستی را تسکین می‌دهد.

برای این منظور روغن ۲ درصد نعناع (۲ قطره اسانس در یک قاشق مرباخوری روغن حامل، مانند روغن زیتون) را روی محل آسیب‌دیده پوست بمالید.

دم کرده‌ نعناع را نیز می‌توان به صورت لوسیون برای از بین بردن سوزش ناشی از بثورات و اگزماهای پوستی استفاده کرد.

مراقب باشید این لوسیون با چشم تماس پیدا نکند.

هشدارها

برای کودکان زیر ۵ سال استفاده نکنید.

بهترین حالت مصرف اسانس به صورت داخلی و پس از مشورت با پزشک یا متخصص طب گیاهی است.

پایان پیام

نویسنده : نگار شاه وار

کد خبر : 205820 ساعت خبر : 9:00 ق.ظ

لینک کوتاه مطلب : https://golvani.ir/?p=205820
اشتراک در نظرات
اطلاع از
0 Comments
Inline Feedbacks
نمایش تمام نظرات