گلونی

خواص هل برای سلامت قلب و دستگاه گوارش

خواص هل

خواص هل برای سلامت قلب و دستگاه گوارش

خواص هل برای سلامت قلب و دستگاه گوارش

به گزارش گلونی هل با نام علمی True cardamom از گیاهان دارویی مفید و محبوب است.

هِل میوه‌ای کوچک به اندازه بند انگشت با پوست تیره و دانه‌های خوشبو است.

میوه گیاهی از تیره زنجبیل‌هاست و انواع مختلفی شامل هل سیاه، هل سفید و هل سبز دارد که نوع سبز آن عطر تندتری دارد.

هل یکی از چاشنی‌های معطر مورد استفاده در بعضی از غذاها، نان‌ها، شیرینی‌ها و به‌خصوص مرباهاست.

هندی‌ها و پاکستانی‌ها و جنوب بلوچستان ایران بیشترین مصرف‌کننده‌های هل در جهان هستند.

هل به بهبود سلامت گوارشی کمک می‌کند و مانع برخی بیماری‌های جدی مانند سرطان می‌شود.

همچنین به درمان دیابت و درمان افسردگی نیز کمک می‌کند.

اما این تنها خواص هل سبز نیست.

خواص هل

بهبود سلامت گوارشی

می‌توان از هل در آشپزی‌ها علاوه بر عطر و طعمش، برای افزایش هضم نیز استفاده کرد.

هل نیز متابولیسم را تحریک می‌کند، و خواص آنتی اکسیدان و ضد التهابی دارد.

هل باعث تحریک ترشح اسید صفراوی در معده می‌شود که به هضم کمک می‌کند.

همچنین از بیماری‌های دستگاه گوارش مانند رفلکس اسید، سوزش سر دل، اسهال، و غیره جلوگیری می‌کند.

تقویت سلامت قلب

خواص آنتی‌اکسیدانی آن می‌تواند سلامت قلبی را تقویت کند.

هل همچنین حاوی فیبر است، مواد مغذی که می‌تواند به کاهش سطح کلسترول و بهبود سلامت قلب کمک کند.

می‌تواند سطح فشار خون را کاهش دهد و این برای قلب مفید است.

در این مورد هل سیاه مفیدتر از هل سبز است.

مبارزه با آسم

هل نقش مهمی در مبارزه با علائم آسم مانند خس خس، سرفه، تنگی نفس و تنگی در قفسه سینه دارد.

این ادویه باعث می‌شود تنفس با افزایش گردش خون در ریه‌ها آسان‌تر شود و همچنین درباره التهاب غشاهای مخاطی، التهاب مربوطه را از بین می‌برد.

می‌توان از هل سبز برای درمان آسم، برونشیت و سایر مشکلات تنفسی استفاده کرد.

پایان پیام

نویسنده : نگار شاه وار

خروج از نسخه موبایل