آش ابودردا شیراز غذای مخصوص چهارشنبه سوری

آش ابودردا شیراز غذایی خوشمزه مخصوص چهارشنبه سوری

به گزارش گلونی از زمان قدیم تا کنون رسم بر این است که مردم شیراز برای داشتن سلامتی و رسیدن به آرزوهایشان آش ابودردا شیراز را می‌پزند و به نیازمندان می‌دهند. با ما همراه باشید تا شما را با طرز تهیه این آش خوشمزه آشنا کنیم.

مواد لازم برای تهیه آش

  • سبزی آش: ۱و نیم کیلوگرم
  • نخود گرد: ¼ لیوان
  • لوبیا چیتی: ¼ لیوان
  • عدس: ۱ لیوان
  • رشته آش: ۳۰۰ گرم
  • کشک: ۲ لیوان
  • نعنا خشک: ۴ قاشق غذاخوری
  • سیر داغ: ۵ قاشق غذاخوری
  • پیاز بزرگ: ۵ عدد
  • روغن مایع: به مقدار لازم

طرز تهیه آش ابودردا شیراز

برای اینکه شروع به پختن این آش خوشمزه کنید ابتدا باید حبوبات آن را از شب قبل خیس کنید تا در هنگام آشپزی زودتر پخته شده و نفخ آن‌ها از بین برود. بهتر است هنگام خیس کردن چندین بار آب آنها را ریخته  و آبی تازه جایگزین کنید.

حال عدس و لوبیا و نخود را بصورت جداگانه بپزید.

حال در این فاصله که آنها پخته می‌شوند پیاز‌ها را بصورت خلالی خرد کرده و با مقداری روغن تفت دهید.

اینکار را تا زمانی که پیاز‌ها طلایی شوند ادامه دهید.

حال زمانی که حبوبات کاملا پخته شدند  آن‌ها را با هم مخلوط کرده و سبزی آش را به همراه مقداری دلخواه پیاز داغ اضافه کنید.

در این حین مقداری زردچوبه نیز به مواد اضافه کرده و بگذارید تا خوب پخته شوند.

زمانی که مواد پخته شدند رشته آش را به همراه کشک به مواد اضافه کنید.

بیاد داشته باشید که رشته نباید زیاد پخته شود چون له می‌شود.

بعد از اضافه کردن رشته آش، آش را مدام هم بزنید تا ته نگیرد در همین زمان نمک و فلفل را نیز به مواد اضافه کنید.

حال اگر احساس کردید آش رقیق است مقداری آرد به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید.

بعد از اینکه آش لعاب‌ دار شد و جا افتاد می‌توانید آن را با پیاز داغ، سیر داغ و نعنا داغ و کشک تزیین کرده و میل نمایید.

نوش جان‌تان.

پایان پیام

نویسنده: محمد شهبازی

کد خبر : 207504 ساعت خبر : 9:30 ق.ظ

لینک کوتاه مطلب : https://golvani.ir/?p=207504
اشتراک در نظرات
اطلاع از
0 Comments
Inline Feedbacks
نمایش تمام نظرات