آش دوغ قشقایی با طعمی بی‌نظیر

آش دوغ قشقایی با طعمی بی نظیر

به گزارش گلونی آش دوغ قشقایی یکی از آش‌های خوشمزه و سنتی ایرانی است که در بیشتر نقاط کشور طبخ می‌شود.

در واقع آشپزان خوش ذوق ایرانی با چشیدن این طعم بی‌نظیر این آش را در لیست غذا‌های خود قرار خواهند داد.

اما هر شهر برای این آش دستور پخت جداگانه‌ای دارد. با ما همراه باشید تا شما را با طرز تهیه آش دوغ قشقایی آشنا کنیم.

مواد لازم برای آش دوغ

  • گوشت چرخ کرده: نیم کیلو
  • برنج: دو لیوان
  • لپه: یک لیوان
  • شوید و نعنا خشک: به مقدار کافی
  • دوغ: به مقدار کافی
  • پیاز
  • نمک و زردچوبه و روغن: به مقدار کم

طرز تهیه آش

برای تهیه این آش خوشمزه ابتدا حبوبات آن را (برنج و لپه) بصورت جداگانه از شب قبل خیس نمایید.

این کار سبب می‌شود تا حبوبات زود‌تر پخته شده و نفخ آنها از بین برود.

در مرحله بعد گوشت را با نمک و فلفل و زردچوبه مخلوط کرده و در نهایت همراه با پیاز درون تابه‌ای بگذارید و با روغن تفت دهید.

بعد از اینکه گوشت تفت داده شد لپه‌ها را نیز به آن اضافه کرده و با هم تفت دهید.

حال در مرحله بعد برنج و شوید خشک را درون قابلمه‌ای ریخته و بعد از اضافه کردن آب به آن‌ها، قابلمه را روی حرارت قرار داده و اجازه دهید تا بپزد.

در حین پختن برنج هر زمان به آب احتیاج بود می‌توانید به آن آب را اضافه کنید.

چرا که باید برنج بسیار نرم شود.

بعد از اینکه برنج کاملا پخته و نرم شد لپه و گوشت را که از قبل تفت داده‌اید را به مواد اضافه کرده و کم کم دوغ را نیز به آنها اضافه کنید و اجازه دهید تا مواد کاملا با یکدیگر پخته شوند. بعد از اینکه آش جا افتاد می توانید آن را میل کنید.

نوش جان‌تان.

پایان پیام

نویسنده: محمد شهبازی

کد خبر : 205936 ساعت خبر : 9:30 ق.ظ

لینک کوتاه مطلب : https://golvani.ir/?p=205936
اشتراک در نظرات
اطلاع از
0 Comments
Inline Feedbacks
نمایش تمام نظرات